„Lásd Nápoly és meghaljon.”

Ez a kifejezés alkotta a közép-1800-as uralkodása alatt a Bourbonok. Abban az időben Nápoly volt a harmadik sok városa után Európában Londonban és Párizsban. Ez volt az egyik leggazdagabb.

Szeretem, hogy egyetért az eredeti jelző a kifejezést, és nem a „ha megy Nápoly fogsz meghalni, mert annyira veszélyes” kép a város már évek óta.

Először elmentem Nápoly 2007-ben egy napos kirándulás során a második olaszországi utazást. Találkoztam a bájos Tracie P, akkor tudja, mint Tracie B. Nem hiszem, hogy mindjárt tizenegy évvel ezelőtt! Az utolsó út Nápoly volt Erica 2009 azt hittem, négy évvel ezelőtt a legtöbb.

Nem tudom elmondani, milyen sok ember akkoriban ideges biztonságom amikor azt mondtam nekik akartam Nápolyban. Egy barátom azt mondta, gyűlölte a helyet, mint ő kirabolták szó öt perccel azután, hogy kilépett a vasútállomástól. Nápoly rámutatott a nemzetközi sajtó leginkább a pizza, a maffia, és egy jelentős problémát szemetet. Során mind a kirándulások tudtam számolni a több amerikai turista egyrészt. Az egyik legnépszerűbb útikönyv mondta, ha Róma elsöprő, nem megy ezen felül délre. Nápoly Róma négyzeten.

Imádtam az energia Nápoly alatt a korai utak, még a szemetet helyzetet. Nincs jobb hely, mint ez. Ez emlékeztetett engem egy kicsit előre Disney-New York City.

Nem biztos benne, hogy mi a fene hogy ilyen sokáig tartott, hogy cserébe, de Megdöbbentem a változás. A város tisztább, mint Róma. Vannak sokkal több amerikai turista. Táplálta részben a popoluarity a Ferrante könyvsorozat, a nemzetközi sajtó írás arról a nagy dolgok történnek Nápolyban. Nápoly „in”. Vannak még problémák, igen. Azt javasoljuk, hogy az azonos óvintézkedéseket tenné minden nagyobb, sűrűn lakott város. Hagyja a díszes órák, gyűrűk, stb otthon vagy a széf.

Én nem túlterheltek az utazás alatt. Ez azért lehet, mert élek egy gyalogos város ismét mivel munkám során az első út i jött Los Angeles, ahol az autó egy báb. Lennék kivett a Régészeti Múzeum és a Castel Nuovo azokon utazások. Látni akartam, hogy néhány helyen lekéstem.

Az első állomás volt a Museo Capella Sansevero. Kapsz jegyet (€ 7) a közeli kis központ / hivatal. Volt egy hosszú sorban, hogy adja meg, de gyorsan mozgott. Nem lehet rá fényképezni belül. Ez nem a legkönnyebb megtalálni. Ez egy kis mellékutcában található, de a Google Maps volt a kérdésben.

Ez egy templom szeretnék visszatérni újra, talán a téli hidegben / utószezonban, így tudtam, hogy sokkal több időt, hogy az egészet. Most már értem, hogy miért a Fátyolos Krisztus Giuseppe Sanmartino tartják az egyik legkülönlegesebb szobrok a világon.

Tudom, hogy ez minden márvány mégis van egy nehéz idő elhinni.

Fotó: Pinterest

Prince Raimondo di Sangro megbízta a fiatal Sanmartino létrehozni ezt a munkát a családi kápolnában. A herceg egy jól ismert alkimista és merész kísérletező. Számos más rendkívüli művek a kápolnában inculding megrendítő Pudicizia Antonio Corradini, akinek fátyolos nőalak mellett egy repedt plakk, kitüntetések Raimondo anyja, Cecilia Gaetani d’Aquila d’Aragona. Ő még csak 11 hónapos volt, amikor meghalt.

Fotó: Bizzaro Bazar

Van egy kis szoba a földszinten. Emberek, egyszer lementem a keskeny vas lépcső én rázta. Két skeletins, egy férfi és egy nő. Ők vannak bevonva, amit úgy néz ki, mint a tökéletesen megőrzött emberi artériás rendszer. Több, mint két évszázaddal ezelőtt, Dr. Giuseppe Salerno Palermo, valamint a Prince létrehozott tézisek anatómiai munkák. Voltak / vannak mindenféle pletykák, hogy miként ezek a szervek vonatkozott, hogy legyen. Szó volt, hogy a herceg megölt tagjai és személyzete, az intravénás őket folyadékkal, miközben még életben vannak. Mások azt mondták, az artériás rendszer másolatai. Ők lenyűgöző és hátborzongató. Nem a Google kereső fotókat. Dehogy. Nem tud.

Vette ezt a fényképet, míg én elveszett. Elég néhány épület stílusok folyik itt.

Eltévedtem, és bement sok templomok mentem az étterem Antica Osteria Pisano. Kösz a javaslatot, Gina. Az étterem a történelmi központ a csúcspont a Forcella neightbhood. Ha már élvezte a harmadik évad Gomorra Ön ismeri ezt a freskót San Gennaro, a védőszentje a nápolyi.

Fotó: Artringblog

Kérdeztem a tésztát a nap. Ez volt Rigatoni alla Bolognese. Szkeptikus voltam rendelési ez az étel kívül Bologna de Gennaro (az egyik tulajdonos) azt mondta, nagyon finom volt. Ő volt helyes.

Mentem le a tészta eltévedt útban a Palazzo Reale. Volt a palotában a listámon, de soha nem tette során az utolsó két út.

Hallgattam a AudioGuide. Én nagyon ajánlom, mint a történelem, ez a palota lenyűgöző. A palota szenvedett néhány jelentős károkat a második világháború alatt, de akkor is kap egy értelemben a gazdagság és presitage a kor.

A Piazza del Plebiscito, az outaste alulbecsült. Nem voltam felkészült erre.

Vagy ez.

A fellebbezés túlterheltem, és külön posztot kell írnia a palota belső terén és történelméről.

A tengerpart nagyon közel van ehhez a Piazzahoz, csak a dombon. Elhatároztam, hogy a tenger mellett sétálok a tengeren a Chiaia környéken. A Lungamare nagy része autómentes övezet. Ez 2012-ben kezdődött, és milyen nagyszerű ötlet. Az emberek, többnyire helyiek voltak, és a napsütéses időjárást élvezve. Rengeteg koffek és étterem található

Mt. Vesuvius

Nem jutottam sok időt a chiaia területen, mert meg kellett volna fognom a visszatérő vonatomat. Chiaia egy előkelő szomszédság, ahol megtalálja a luxus helyi üzleteit és néhány olyan nemzetközi márkát, mint a Prada. Egy kis ENOTECA-ba, Belledonne-be, egy pohár borra kerültem. Kivételes volt és 6 €.

A szekrény metróállomásra tettem. Megtaláltam a jelzést egy kicsit zavaros, de kérte az irányokat.

Vettem a gyors Italo vonat. Ez csak egy óra, és általában nagyszerű ajánlatok vannak a héten ugyanazon a napon. Tényleg sok időt kell tölteni Nápolyban.

Fotók: én és az én iPhone, hacsak nem jegyzett

Ossza meg ezt:
Pinterest
Facebook
Twitter
Tumblr

Mint ez:
Mint a betöltés …

Összefüggő

Design Inspiration – Palazzo Reale, Nápoly, ItalyMarch 7, 2018in “Építészet”
Hétvégi inspiráció – kilátás a positano.charch 8, 2013in “Olaszország”
Tíz évvel ezelőtt költöztem Rómába, Olaszországapril 4, 2018in “AD”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *