Új ENOCEAN TCM 515 adó -vevő modul az akkumulátor nélküli tárgyak internetéhez

Ez év elején az ENOCEAN Demo a folyamatosan táplált adó -vevő moduljainak legutóbbi generációját az ISH -nál, amelyek új alkalmazásokat nyitnak a vezeték nélküli szabványhoz, köszönhetően a növelt számítási teljesítménynek, Alacsonyabb energiafogyasztás és kisebb forma tényező…

Az új TCM modul kibővíti a részletes delfin portfóliót, amely önellátó vezeték nélküli kapcsolókból, érzékelőkből és működtetőkből áll. Az ENOCEAN akkumulátor nélküli eszközei megkönnyítik a rendkívül rugalmas, karbantartás nélküli alkalmazásokat az épület automatizálásában, az intelligens házakban, a LED-es világítás ellenőrzésében és az ipari alkalmazásokban. A vezető ipari partnerekkel, mint például az IBM, az ENOCEAN a tárgyak internetének innovatív építési lehetőségeinek fejlesztésén dolgozik.

Az akkumulátor nélküli dolgok internet

A hálózati eszközök képezik az intelligens épületek és a tárgyak internete alapját. Nagy mennyiségű érzékelő adatot dolgoznak fel, hogy mindennapi életünket könnyebbé, biztonságosabbá és sokkal kényelmesebbé tegyék. Az Enocean -ból származó vezeték nélküli érzékelők energiatakarékosító érzékelők az IoT szemei ​​és fülei, figyelembe véve, hogy összegyűjtik az IoT eszközök nagyméretű hatékony működtetéséhez szükséges adatokat, akkumulátor nélkül.

A TCM 515 Transceiver modul – Ideális új alkalmazásokhoz az Enocean vezeték nélküli szabványtal

Az új, hálózat által működtetett TCM 515 adó-vevő modul, amely ultra alacsonyan működő mikrovezérlővel, ideális kiegészítés a 868 MHz, 902 MHz és 928 MHz-es delfin-portfólióhoz-mind az enokeáni vezeték nélküli standard alapján. Az alacsonyabb energiafogyasztás és a kisebb számítási teljesítmény és a kisebb forma szempontjának kombinálása jelentős beruházást biztosít a növekvő enocean ökoszisztémába, amely interoperábilis intelligens épületeket szolgáltat.

A TCM 515 egy átjáró modul, amely részletes API -vel rendelkezik, amely megkönnyíti az egyszerű integrációt a terminálkészülékekbe az interoperábilis rendszerek zökkenőmentes felhasználása érdekében. Az integrált biztonsági funkciónak köszönhetően nincs szükség további alkatrészekre a titkosításhoz. A távoli üzembe helyezés támogatása megkönnyíti a berendezések befogadását a távoli hozzáféréssel.

„Azáltal, hogy a TCM 515-et hozzáadjuk portfóliónkhoz, lehetővé teszjük a termékgyártók számára, hogy további önellátó érzékelő lehetőségeket dolgozzanak ki a növekvő enoceai ökoszisztéma számára”-írja le Andreas Schneider, az Enocean vezérigazgatója. „Örülünk, hogy az energiatermelési technológia sikeresen jól megalapozottá válik az épület automatizálásában és az intelligens otthonokban, valamint az innovatív, karbantartásimentes lehetőségeinket, amelyeket sokkal több és sokkal több alkalmazásban használunk. Az ENOCEAN Szövetséggel és olyan partnerekkel együttműködve, mint például az IBM, folytatjuk a jövő-orientált akkumulátor nélküli és ezáltal karbantartásmentes alkalmazások fejlesztését ügyfeleink érzékelői lehetőségeihez a tárgyak internetein. ”

Az IBM és az ENOCEAN érzékelőket hoz a felhőbe az IoT alkalmazásokhoz 1 GHz -ben

A karbantartásmentes vezeték nélküli lehetőségek kidolgozása érdekében az ENOCEAN rádió szabványával az 1 GHz-es sub 1 GHz-es tartományban az ENOCEAN szorosan együttműködik az IBM-mel, a felhőalapú szolgáltatások és az IoT régóta fennálló kompetenciájával. Az Enocean örömmel szolgál az első IBM szolgáltató partnereknek, akik jogosultak a „Kész IBM Watson IoT” márka használatára.

Az IBM Watson IoT platformjával együtt egy teljesen kezelt, felhőn üzemeltetett szolgáltatás, az önellátó enoceai alapú érzékelők lehetővé teszik az ingatlankezelés karbantartás nélküli lehetőségeit, hogy növeljék a létesítmények működési, pénzügyi és környezeti teljesítményét. A szabványosított érzékelőprofilok segítenek biztosítani az enocean ökoszisztéma több mint 1500 termékének interoperabilitását, lehetővé téve az interoperábilis rendszermegoldások fejlesztését. Ezek a lehetőségek felhasználhatók vagyonkezelésben és a környezeti segített életmódban, valamint a biztosítási vagy szállodai- és campus projektekben, karbantartásmentes vezeték nélküli kapcsolókkal és érzékelőkkel az ENOCEAN technológián alapuló.

Delfin ENOCEAN által-Karbantartásmentes vezeték nélküli érzékelő lehetőségek a globális alkalmazásokhoz

Az enocean delfin-portfólió az akkumulátor nélküli, rádióalapú kapcsoló, érzékelő és vevő modulokat, valamint a termékgyártók végtermékeit tartalmazza. Ezek az ENOCEAN vezeték nélküli szabványon (ISO/IEC 14543-3-1X) alapulnak, amelyet az ENOCEAN Szövetség vezette be az 1 GHz-es sub-tartományban, és energiájukat a mozgás, a fény és a hőmérsékleti különbségek alapján szerezzék be. Az ENOCEAN technológia alacsony energiafogyasztásának köszönhetően a karbantartásmentes érzékelők és kapcsolók tökéletesen alkalmazhatók az intelligens épületekben. Az Enocean Alliance partnere, amelynek sokkal több, mint 400 tagja van az épület automatizálásában, az ENOCEAN az ügyfelek előnyeit használja egy ökoszisztéma előnyeit, amely interoperable energiatakarékos vezeték nélküli érzékelő megoldásokból áll. A karbantartásmentes vezeték nélküli kapcsolókkal és érzékelőkkel rendelkező rendszer opciók folyamatos fejlesztése miatt a lényeges enocean ökoszisztéma sokkal rugalmasabbá, sokkal energiahatékonyabbá és sokkal költséghatékonyabbá teszi az épületeket.

Additi -banA delfin -portfólióban az akkumulátor nélküli kapcsoló modulokat is tartalmazza a Zigbee és a Bluetooth alacsony energiaszendszerekben történő felhasználásra a 2,4 GHz -es tartományban. Az első csapatmunka-partnerek már integrálták az Energy Betakarítás vezeték nélküli technológiáját a megoldásaikba: A Philips az ENOCEAN akkumulátor nélküli technológiáját használja az intelligens és karbantartásmentes világítási lehetőségekhez 2,4 GHz-es ZigBee rendszerekben. A Xicato -val és a Casambi -val együtt az ENOCEAN kidolgozza az akkumulátor nélküli világítási lehetőségeket a Bluetooth alacsony energiájú rendszerek számára a 2,4 GHz -es tartományban.

#
Előnézet
Termék
Értékelés
Ár

1

Nodon CRC-2-6-02 Soft Remote ENOCEAN, Tech Blue

31 Vélemények

34,99 £

Legyen az Amazon

2

Nodon STP-2-1-05 ENOCEAN beltéri hőmérséklet-érzékelő-Fehér

19 Vélemények

50,03 £

Legyen az Amazon

3

Nodon CWS-2-1-01 ENOCEAN WALL kapcsoló-pihentető fehér

42 vélemény

£ 66,92

Legyen az Amazon

www.enocean.com

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

Utolsó frissítés a 2021-10-04-en / affiliate linkek / képek az Amazon termékhirdetés API-ból

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *