The wise house – Why is it so challenging

I’ve pointed out Matt Ferrell’s YouTube channel before here, it’s a interesting mix of protection of topics generally surrounding renewable energy.

But his most current video delves into his wise house system which he’s been refining for the last 10 years. Ez a Hubitat által működtetett, a WiFi-t támogató hub. Zigbee as well as Z-wave, with integrations into IFTTT, plus Amazon as well as Google for voice control.

Ez őrület

De Matt csak ezt a konfigurációt sugallja valakinek, aki nem rémült, hogy “tinker”, és “van néhány kényelmi szintű szkript, valamint a számítógépek”. Ugyanígy magyarázza, hogy még sokkal bonyolultabb van egy olyan lehetőséggel, mint a House Assistant.

Matt megmagyarázza a sokkal erősebb házautomatizálási rendszereket, mint egy “szörnyű élmény egy újonc”, hogy “Kinda szar”.

Hasonlóképpen megmagyarázza, hogy annak ellenére, hogy nem a legjobb megoldás, az Amazon Voice Manage System egy parancsoló vezetést vett, mivel a “legkevésbé költséges, valamint a legegyszerűbb opció nyeri a hét mindennapját.”

Végül úgy véli, hogy a bölcs ház reményének ragyogó jelzője, valamint a tömegpiaci örökbefogadás a chip, a kapcsolt ház az IP szabvány felett.

Ez egy jól vitatkozott darab, valamint megosztja azt az üzenetet, amelyet sok évig prédikáltunk. Vajon a chip végül a bölcs ház megmentő? csak az idő fogja megmondani.

Nézze meg az alábbi videót, valamint gondolkodjon a kiváló, jól kutatott csatorna előfizetésével …

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
Linkedin
Pinterest1
Email
Több

Whatsapp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *