Az új Dyson Lightcycle lámpa a nappali fényre, az életkorra, a feladatokra és a 60 évre

igazodik -e, hogy a Dyson az Egyesült Királyság almájává váljon? Az elegáns porszívók számára régóta megértve a stílusú stúdióik más termékekbe is elágaznak, amelyek digitális motoros technológiájukat, például hajszárítókat, valamint még az elektromos autókat is felhasználják.

A legfrissebb Dyson -kiadás Lightcycle -nek hívja, valamint egy olyan feladatlám, amely utánozza a regionális napfény színhőmérsékletét és fényerejét. Ezen a napszakban a beállítások mellett a lámpa szintén beállítható, hogy megfeleljen a feladatoknak, és mint nyilvánvalóan a régi szemek, akár 4x sokkal több fényt követelnek, így az életkorodban is megváltozhat. Az alapállvány integrálja az USB-C aljzatot a töltési feladatokhoz.

A lámpa tetején lévő kapacitív érintőképernyőn, valamint az összes „intelligens” technológiára is megérintheti és megütheti a napot, van egy alkalmazás a telefonhoz, amely mindent kezelhet.

A lámpa fényereje sokkal több, mint 1000 lux és a hőcsőhűtés technológiája, hasonlóan a laptopjában felfedezetthez, az élet meghosszabbításához ugyanúgy meghosszabbítják, mint a bejelentett 60 évet.

Ahogy elvárta a Dyson -tól, a költségek a legfelsőbbek. A kisebb asztali felső rendszer 450 font, míg a padló-állvány 650 font, és mindkét lámpát fehér vagy ezüstben kínálják. Vizsgálja meg az alábbi linket, hogy sokkal több információt kapjon.

dyson.co.uk

#
Előnézet
Termék
Értékelés
Ár

1

Dyson Lightcycle Morph Desk Lámpa (fehér/ezüst) – Intelligens nyomon követi a regionális napfényt

1 Vélemények

£ 649.00

Legyen az Amazon

2

Designer asztali lámpa gesztuskezelés – Otus fém lengő kar Dimmable LED lámpa – Magas feladatfény …

479 áttekintés

£ 178,97

Legyen az Amazon

3

Dyson V10 SV12 vezeték nélküli porszívó elsődleges testmotor és ciklon szerelvény piros/vasszürke

51 Vélemények

£ 74.69

Legyen az Amazon

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest4
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

Utolsó frissítés a 2021-10-04-en / affiliate linkek / képek az Amazon termékmarketing API-ból

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *