Kérdezzen meg egy tervezőt: Elsődleges padló zuhanyzó

Q. Van egy háromrészes zuhanyzónk az elsődleges szintünkön. Szeretném levenni a fókuszt a kádról, és általában porszobaként használni, bár ugyanazon a padlón van egy vendégtér, ezért szükségünk van a kád megtartására (a mozgó fűszedő paneleket használom elrejteni. ). Szeretem a parafa padlóját, valamint az új mosogatót, a tükör és a lámpákat (minden kortárs). valamint hogy milyen színűnek kell lennem a falakat?

– B.W., Ameliasburgh, Ont. (A saját kérdésének benyújtásához lásd: A Tervező ™ oldalt.)

A. Szeretem azt a módszert, amikor a fűszöveti képernyők elrejtik a kádot (nem ábrázolva), biztosítva a háromrészes zuhanyzónak egy kétrészes porhely megjelenését-kreatív ötlet!

Kényelmes alsó és nem porózus, Cork kiváló zuhanyzó padló. A belső terek csak 12 ″ x 24 ″ -es csempével rendelkeznek, különféle színekben; Az Imperial Black Walnut (látható) hozzáadja az ideális mennyiségű mélységet és az osztályt a fürdőszobához. A normál corkboard színétől eltérően meglehetősen meleg – majdnem úgy tűnik, mint a fa -, valamint kiegészíti az elválasztó képernyők hangját és szerkezetét.

Egy kis térben merész lehet a fali színével, mint például a motivációs lövésünkben. A káprázatos ékszer-tónusú kék, mint a Monique (Cl 2185d) (látható) az általános festékből, szenzációs kontrasztot biztosít az új parafa padlóval, valamint a fűszalag paneleivel.

A Kohler-i Chalkstripe hiúság (látható) keveri a négyzet alakú vonalakat, a standard beadboard stílusú vázlatot, valamint a kulcslyuk-vágásnak sikerül kortárs élt biztosítani. Amellett, hogy a fehérek feloszlatják a kék falakat.

Ha úgy dönt, hogy cseréli a Grassbloth paneleket, akkor használjon egy csíkos anyagot, amely kiegészíti a falfestéket, például a Designer Anyagokból (látható), hogy testreszabott zuhanyfüggönyt készítsen. Időközben a West Elmből származó Hammam csík -törölköző (látható) halmazának mintázatát.

Kapcsolja ki a csempe keretített tükörét a Mitchell Gold + Bob Williams ming (látható) számára. Kissé ázsiai ihletésű szatén sárgaréz keret felmelegíti a helyet, és szobrászati ​​hatással van a falra. Végül, a tükröt egy pár Thomas O’Brien Hulton -i bikalmazással (látható) a Circa világításból. A kristály hátlapok nagyszerű szikrát fognak hozzáadni. Remélem, hogy ezek a darabok biztosítják a kortárs megjelenést, amelyet utána – nagy szerencsét!

Tekintse meg még sok más kérdést a tervezői válaszoktól. Ráadásul küldje el saját kérdését, útmutatásokkal az As As As As Designer ™ oldalról.

1. hiúság, Kohler. 2. Törölköző, West Elm. 3. Mertés, kb. Világítás. 4. Cork csempe, csak belső terek; Festék, Monique (CL 2185D), általános festék; Szövet, designer szövetek. 5. Tükör, Mitchell Gold + Bob Williams.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *