A Barix egyszerűsíti az egész ház audio-t parancskockákkal

parancskockákkal, az intelligens otthoni jukebox támogatást nyújtott a Barix Exstreamer (TM) sorozatkészülékekhez, így a rendszer telepítőinek és a fogyasztóknak hatékony, mégis költségvetés-barát megoldást biztosítva a multi-zone audio számára.

A Smart Innovations (a Command Cubes alkotói) kiadta ennek a multi-zone jukebox szoftvernek az első béta verzióját, amelynek célja a Barix Exstreamer sorozat termékeinek támogatása.

Az intelligens innovációk a szoftvert megvalósítják és módosítják, mivel az opciókat és a megjegyzéseket közzéteszik. A következő 30 napra a parancskockákat 10 dollárral (USA) engedik le, a normál kiskereskedelmi ára alatt. A Barix felhasználók most megvásárolhatják a teljes verziót, és ingyenes frissítéseket kaphatnak az összes jövőbeli kiadáshoz a béta -időszak után.

A Barix és az intelligens innovációk várják a folyamatos kapcsolatokat, amelyek tovább javítják az egyes társaságoktól elérhető termékeket és szolgáltatásokat … Ön felkéri, hogy töltse le ezt a béta verziót a következő URL -en: http://www.commandcubes.com/barixbetatest. HTM

A visszajelzést ösztönzik az itt található Command Cubes támogatási fórumon:
http://support.commandcubes.com/

Többet akar? – Kövessen minket a Twitteren, mint mi a Facebookon, vagy iratkozzon fel az RSS -hírcsatornánkra. Még ezeket a híreket is eljuttathatja e -mailben, minden nap egyenesen a postaládájába

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *