Csökkentse a számláit az intelligens otthoni energiafigyeléssel

, a 2008 -as évre, amikor az a többiünk, amikor a többiünk végül érdeklődést váltott ki az energiafogyasztás csökkentése iránt.

Az üzemanyagköltségek jelentős növekedése éles fókuszba hozta a bevitel moderálásának gazdasági előnyeit mindannyiunk számára, nem csak a fákkal.

De ahhoz, hogy csökkentse az energiaszámláját, először képesnek kell lennie arra, hogy megmérje a fogyasztását. Sokan csak akkor kapnak egy ötletet az energiafelhasználásról, amikor a számláink megérkeznek, vagy még rosszabb, évente egyszer, amikor a villamosenergia -társaság kiigazítja a közvetlen betéti összegét

Míg sok modern autó visszajelzést ad a jelenlegi vezetési stílusáról egy azonnali MPG (mérföld / gallon) ábra formájában, nagyon kevés otthon jelentheti a futás óránkénti költségeit. Szerencsére kéznél van a segítség, mivel jelenleg számos olyan eszköz található, amelyek segítenek a háztulajdonosnak az áramfelhasználás ellenőrzésében, itt van néhány a legjobb.

A jelenlegi költségrendszer a legnépszerűbb eszköz az otthoni automatákkal. Viszonylag gazdaságos, körülbelül 45 font körül, és a felszerelés egyszerűen a bilincs -érzékelőt a megfelelő kábel körül helyezve a mérődobozba. A vevő ezután vezeték nélkül kapja meg az eredményeket (maximális tartomány ~ 30 méter). A rendszer több bilincset és több vevőt is támogat a háromfázisú rendszerhez, vagy a szélturbinákat alkalmazó stb. A hálózatokon kívül. Több vevőt is támogat, ha az információkat egy másik szobában szeretné megtekinteni.

Trump kártya azonban az, hogy képes adatait a PC -hez az opcionális kábelen keresztül kidolgozni. Amellett, hogy a helyi LAN -on elérhető történelmi adatok, nyilvános vagy privát weboldalakon is közzétehetők

A Panchube nevű érdekes szolgáltatásban a felhasználók már az adataikat a rendszerükbe adják, és csinos grafikonokat készítenek az energiafelhasználásukról. Itt található egy oldal, amely részletezi, hogyan lehet ezt megtenni az aktuális költségegységgel. És itt van egy újabb kis drágakő, amikor hozzáad egy rendszer tálcát a Windows -hez, hogy megmutassa otthonának jelenlegi energiafelhasználását.

A CurrentCost rendszer telepítése

A bagoly egy hasonló eszköz, amely egy bilincset is használ a mérőjén az energiafogyasztás mérésére. 30 font alatt, nagyon megfizethető, és a közelmúltban frissítésen ment keresztül. Noha még mindig nem csatlakoztatható a számítógéphez, most már „kumulatív memória” funkcióval rendelkezik – „Az eredeti bagoly sikerére építve, az új funkciók között szerepel:

Egy kumulatív funkció, amely lehetővé teszi, hogy a költségek felhalmozódjanak bármely választott időszak alatt, legyen az napi, heti, havi, negyedévente vagy évente. Ezután elkezdheti nyomon követni a változásokat az idő múlásával, ami lehetővé teszi az energiamegtakarítási stratégiájának finomhangolását még jobb módon, mint korábban.

Az új többszörös vámtarifa funkció azt jelenti, hogy beállíthatja a bagolyot, hogy a tarifák tartományában (gazdaság 7, éjszakai idő stb.) Figyelembe vegye a felhasználás még pontosabb képet.

Az akkumulátor sokkal jobb élettartama meghaladja a 12 hónapos felhasználást a szállított akkumulátoroknál. ”

A mérés megkezdésének egyik leginkább drágább módja egy olyan eszközzel, mint a plug-in Energy Monitor. Körülbelül 10 fontért egyszerűen csatlakoztathatja a falba, majd csatlakoztasson bármilyen eszközt, és nézze meg, mennyi energiát használ.

Próbálja ki például a számítógépet, meglepődhet, hogy mennyi energiát használ, és sok esetben még akkor is használja az energiát, ha kikapcsol!

Egy kis kísérlet segítségével megtalálhatja a legrosszabb bűnösöket, és hatékonyabban kezelheti őket.

Meter hack – Ha igazi geek vagy, akkor érdemes kipróbálni ezt a hacket, hogy közvetlenül az adatokat olvassa el az elektromos fogyasztásmérőből. Néhány, együtt forrasztott alkatrész felfedezhető minden alkalommal, amikor a mérőben lévő kerék befejezi a forradalmat. Miután ez az információ rendelkezésre áll, egy egyszerű számítás, hogy kiszámítsuk, hogy mekkora energiát használnak bármikor.

Miközben úgy gondolja, hogy a saját energiaigénye van, olvassa el ezt a nagyon érdekes cikket a nemzeti hálózat iránti igényekről. Ez a közelmúltbeli Homecamp nem megfelelő beszélgetésből származott, és ez az érdekes rögtönzött –

„… A jel, amely jelzi a rács kínálatának/keresletének jelenlegi arányát, az ország minden dugó aljzatán elérhető: az AC frekvencia. Az 50 Hz névleges, de valójában rendszeresen 0,1-0,2 Hz-rel változik. Ha a rácson túl van ellátva, akkor a frekvencia növekszik, és nyilvánvalóan a Visa-Verssa. ”

Ez lehetőséget ad a jövőbeni eszközökre (például például egy hűtőszekrényre), amelyek felfedezhetik a rács iránti igényt, és rendszeresen leválaszthatják magukat a törzs csökkentése érdekében. Más intelligens készülék (gondolja, hogy az edénymosó) elindulhat, hogy csúcsidőszakban induljon a háztulajdonos pénzügyi ösztönzésére.

Nézze meg a The Real Time grafikonokat, amelyek elérhetőek a Nemzet Rács webhelyén (ezekre a Panchube oldal is be van állítva).

Mentse el a pompomlányt, mentse el a világot – nem kell többé dühöngő környezetvédőnek lennie, hogy csökkentse a fogyasztását. Csak jó pénzügyi értelme van, főleg a jelenbenVilággazdasági válság, az energiafogyasztás nyomon követése és csökkentése, és melegnek és homályosnak érzi magát, amikor megteszed a bolygót egyszerre megmenteni. Ugyanígy meg kell mérnünk más közműveket, például a víz és a gázt is, és az adatokat összegyűjtjük oly módon, hogy könnyen megfigyelhető és cselekedjünk. Képesnek kell lennünk arra, hogy a Gáz által üzemeltetett központi fűtési rendszer hatásait lefelé mutatjuk, például ugyanúgy, ahogy a fenti eszközök megmutathatják, hogy az otthonát a kompakt fluoreszcens vagy a LED energiatakarékos izzók kompakt fluoreszkáló vagy LED -es energiatakarékos izzókba mozgatják.

Természetesen a megfigyelés csak a kezdet, ha otthoni cselekedete önállóan cselekszik a beérkezett információkra, a hurok másik oldala. Ha valaha az otthoni automatizálás jogos volt, akkor ez biztosan ez.

CurrentCost.com (itt vásárolható)

Theowl.com (itt vásárolható)

Vásároljon egy energiamérőt az Amazon -tól

Többet akar? – Kövessen minket a Twitteren, mint mi a Facebookon, vagy iratkozzon fel az RSS -hírcsatornánkra. Még ezeket a híreket is eljuttathatja e -mailben, minden nap egyenesen a postaládájába

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *