Videó: A Hubitat a SmartThings alternatívája a helyi feldolgozással és magánélet védelmével

Egy ideje élveztem Matt Ferrell „Defecent” YouTube -csatornáját, és kellemes meglepetés volt, amikor láttam, hogy a legfrissebb videó az otthoni automatizálásról szól.

Ezúttal Matt bevezet egy érdekes új intelligens otthoni rendszert – a Hubitat magasságot. A hub támogatta a Z-Wave és a Zigbee támogatását, és számos hardverrel kompatibilitást használ fel…

A legjobb intelligens otthoni platformra törekedtem. Valami, ami áthidalhatja a különbséget a Z-Wave, a Zigbee és a WiFi intelligens otthoni eszközök között. Valami, ami platform agnosztikus, és együttműködhet a Google, az Amazon és az Apple segítségével. Valami könnyen használható, és mégis nagyon testreszabható. És még sokkal fontosabb is, egy olyan rendszer, amelynek teljes ellenőrzése van, és biztosítottam a magánéletemet és az adataimat. Létezik -e ez a rendszer? Nem. Lehet, hogy egyszarvú is vadászok. Van valami, ami közel áll? Igen … egyfajta. Ma megnézem a Hubitat magassági hubot, amely egy őrült, testreszabható intelligens otthoni csomópont, amely áthidalhatja a rést sok különféle eszköz és szolgáltatás számára. És nagyon közel áll ehhez a mitikus egyszarvúhoz.
Matt Ferrell

A gyártók „helyi megoldásként” írták le az Ön adatainak és automatizálási feldolgozásának, nem pedig a felhőben, ígérve, hogy „gyors, jó hírű és privát” lesz.

A Hubitat rendelkezik egy kötegre az Egyesült Királyság és Írország számára, amely tartalmazza a magassági hubot (C-5 modell) belső Zigbee rádióval, USB Radio Stick-szel az Egyesült Királyság/Írország Z-Wave frekvenciájához (kábelrel), USB-kiterjesztési kábel, Egyesült Királyság/Írország tápegység, Ethernet Cord és felhasználói kézikönyv – jelenleg 114,95 USD.

Nézze meg az alábbi videót Matt áttekintéséhez, és nézd meg ezeket a linkeket, hogy sokkal több információt kapjanak …

UNDECIDEDMF.com: hubitat.com

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest3
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *