Interjú: Christiane Lemieux

Christiane Lemieux megbocsáthat, hogy lefeküdt a munkában. Mint a Dwellstudio alkotója, valamint innovatív igazgatója, az 1999-ben indított ágynemű kiemelkedő sora, az ottawai születésű, manhattani székhelyű tervező, valamint a vállalkozó arra késztette, hogy az a célja, hogy uralja a lapok világát, a szégyeneket is. Forlátóként egy olyan piac, amelyben a termékei ma kiemelkednek a pazar árnyalatokkal, elegánsan grafikus mintákkal, valamint határozottan kortárs megjelenésükkel. Miután szilárdan megállapította, hogy a lábát, azóta kibővítette Dwell kínálatát, hogy magában foglalja a DwellTable, a Dwellkids és a Dwellbaby -t. A Dwell megkezdése előtt Lemieux divattervezőjeként dolgozott az Isaac Mizrahi-ban, valamint a Space-ben, valamint a csúcsminőségű háztermékek gyártójának, a Portico New York-nak. 1994 -ben átkerült Manhattanbe, hogy tanulmányozza a divatstílus tanulmányozását a Parsons Style Institution of Style Institution -ban, miután a Művészeti Történelemben bátort szerzett a Queen’s Egyetemen, Kingstonban, Ont. Ezekben a korai években a városban elégedett, és feleségül vette a kanadai emigráns társait, Joshua Young -ot, a pénzügyeket, valamint a valódi ingatlan -végrehajtót, aki most felügyeli a Dwell üzleti tevékenységeit. A pár felújított Soho tetőtérben él két gyermekével.

House & Home: Mi tetszik a legjobban otthonában?

Christiane Lemieux: A tér. A férjem, valamint én is vettem egy leromlott tetőtért, és felújítottam. A terület itt olyan prémiumban van, hogy egy kicsit a legnagyobb csúcspont.

H&H: Pontosan hogyan magyarázná a stílusérzetét?

CL: New York Párizs, Brüsszel vagy Amszterdam módszerével. New York valóban befolyásol engem, bár szeretem a régi világ részleteit, valamint az észak-európai városok színezését, különös tekintettel a szürkékre és a magas lakkoló fekete színű módszerre. Ez puha, ugyanakkor figyelemre méltó ugyanabban az időben; Kortársnak és újnak tűnik.

H & H: Van kedvenc színsémája?

CL: Szeretem a barnákkal ellátott szürkéket. A meleg színek és a félelmetes színek keverése fejlett kontrasztot eredményez.

H & H: Összegyűjtesz valamit?

CL: Mióta elkezdtük a Dwellbaby játékok tervezését, végül vintage játékokkal fogyasztottam. Felfedezem őket az eBay -en, valamint különösen, mint az 1960 -as évek és a 70 -es évektől származó európai játékok tiszta vonalai.

H & H: Mi a tökéletes menekülés?

CL: A családommal egy fantasztikus szállodában tartózkodás. Az utolsó európai utazásom során az amszterdami Dylanban maradtam. Csodálatos volt. Az összes helynek széles csíkos szőnyege van szürke, valamint krémmel, valamint mély, sötét lakk-kontrasztokkal; Ez egy tökéletes egyensúly a fény és a sötét között.

H & H: Melyik ország vagy kultúra befolyásolja most?

CL: Belgium. Most jöttem vissza az antik vadászatból. Még mindig meglehetősen nem fedezett fel, mint antik és stílusú rendeltetési hely.

H & H: Mi a tökéletes éjszakád?

CL: Manapság, a fiatalok fürdőt biztosítva, és lefeküdni őket, majd kimegyek a férjemmel egy fantasztikus étkezéshez, valamint egy pohár borhoz.

H & H: Van -e jelenlegi megszállottságod?

CL: A kedvenc tervezőim, például Billy Baldwin, valamint David Hicks nyomtatott könyvei. Mindenhol keresem őket a bolhapiacoktól az eBay -ig. Próbálok összeállítani egy fantasztikus stílusú könyvtárat.

H & H: Mi a legjobb ajándék, amit valaha kapott?

CL: utazás Marokkóba a férjemmel; Béreltünk egy járművet, és áthajtottunk az Atlasz -hegységen.

H & H: Nevezze meg három embert, akit szeretne egy vacsorán?

CL: Nagy-Nagy-Nagy-nagyszüleim. Úgy gondolom, hogy kiemelkedő lenne, ha mindegyiket egy helyre helyeznénk, hogy valóban megnézhessék, honnan jöttem. French vagyok, valamint Mohawk vagyok apám oldalán, valamint ír anyámnál.

H & H: Mit jelent a szépséged?

CL: Valaki, aki nem veszi magát komolyan; Ha valakit a karakter vagy a bemutatás szempontjából is megvizsgálnak, akkor az eredményt érinti. Egy dologban ugyanaz: ha befolyásolják vagy átgondolják, a szépség eltűnt. A legszebb dolgok természetesen történnek.

H & H: Melyik termék nem tudott online online?

CL: Nem szeretem, ha kijelentem: a számítógépem. Ha házban van, lehetővé teszi számomra, hogy elhagyjam az irodát.

H & H: Felülete ezt a mondatot: A legkényelmesebbnek érzem magam, amikor…

CL:… csinálok valamit, amiben szenvedélyesen vagyok.

H & H: Mi teszi gazdagnak, elégedettnek és boldognak érzi magát?

CL: Munkám, az emberek, akik nekem és a családomnak is dolgoznak. Olyan sok ember van, aki számít rám, és gondoskodik arról, hogy boldogok, egészségesek és elkötelezettek is valóban teljesüljenek.

H & H: Mi készteti reggel az ágyból?

CL: A fiatalok – szó szerint. Ellenkező esetben délig alszom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *