DIY: A Georgian ihlette tükör koszorú

stílusszerkesztő, Lauren Petroff pontosan megosztja, hogyan lehet átalakítani a tükört egy grúz ihlette koszorúfáttartással.
Ez a szezon, hogy az ünnepi stílust hozzáadja otthonához. Szeretem a beltéri koszorúkkal díszíteni, és ez elegáns ahhoz, hogy az első teremtől az étkezőig bárhol lóghassanak. Az én vételem elszakad az általános kör alakú alaktól, valamint a georgiai stílusú tükrök riffjeit, törött görgőkészülékekkel az impozáns, régi világ megjelenése érdekében. Ez a tökéletes módszer a háztartás és a barátok fogadására.

Ez a huzalkeretes koszorú egy téglalap alakú tükörhez van rögzítve, amely ideiglenes horgokkal, valamint egyszerűen kiküszöbölhető, amikor az ünnepek vége.

Követel egy tükör, rugalmas fém illeszkedést (1–4 ″ -es hálóval), biztonsági kesztyűket, kábelvágókat, cédrusokat és öböl-ágakat, virághuzalt, 3M parancshorgokat, vonalzót, kitörölhetetlen jelölőt, kerti metszőket , orchideák és bogyók.

Mérje meg a tükör magasságát és szélességét, beleértve a keretet is. Adjunk hozzá 4 ″ -et a szélességhez, így mindkét oldalán 2 ″ -es juttatás lesz (így a kábel összeilleszthető a tükör szélei körül). Adjon hozzá egy 2 ″ -es juttatást az aljára, valamint egy 10 ″ -es juttatást a dekoratív alak tetejére. Vázolja fel ezeket a méréseket az illeszkedésre egy kitörölhetetlen markerrel együtt, és szabadon kezeli a törött görgőkaros alakot a tetején. Vágja ki az alakot kábelvágókkal.

Vágja le a középpontot az illeszkedésről úgy, hogy maga a tükör ne legyen borítva hálóval. Amikor az összeillesztést levágták, tegye fel a biztonsági kesztyűket, és göndörítse az illesztést befelé. Ilyen módon megöleli a széleket, és háromdimenziósnak tűnik anélkül, hogy megkarcolná a tükörkeretet.

Készítsen két hurkot a virágkábelből, és csatlakoztassa azokat az illeszkedési keret hátsó oldalához a felső sarok mindegyikében. Ezeket felhasználják a koszorú bekapcsolására a tükör keretére.

Készítsen kis csokrot cédrusból, valamint a babérlevelekből, és összekapcsolja őket a virághuzal felhasználásával. Készítsen elegendő a kábelháló lefedéséhez. Ez időigényes azonban nagyobb teljességet fog elérni. A parancsikonhoz próbáljon inkább egy cédrus koszorú -t csomagolni az illeszkedés körül.

A növényi csokrok előállításához használt kábel végeinek felhasználásával rögzítse az egyes tételeket az illeszkedési keretre, és felépítse a vastagságot, ahogy megy. A szép megjelenés érdekében ügyeljen arra, hogy minden csokor pontosan ugyanazzal az irányban kezelje. Ismételje meg addig, amíg a kábel nem illeszkedik, és a koszorú jól és tele van.

Csatlakoztasson egy 3M parancshorgot a tükörkeret minden felső sarkához, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a kábelhurkok helyeivel állnak -e a 3. lépéstől. Csatlakoztassa a virágos díszítéseket, például az orchideákat, valamint a bogyókat a virágkábelrel szezonális érintéshez, és élvezze!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *