Milyen színész él ebben a 900 négyzetméteres Vancouver tetőtérben?

Vásári megjelenése Callum Keith Rennie Canada válaszát tette Brad Pittre, ám a színész sötét minőségű, vonzza lelkes rajongóit. A tenyésztő karakterek lejátszása érdekében megértik, hogy a legszebb megértéssel rendelkezik, mint a Californication -ban kínzó zenei producerként, valamint a Shattered főszereplőjeként. A belvárosi Vancouver Loft, mint a szerepei, réteges és tele van karakterrel. A cementpadlókat megverték, a zománcot megcsípik, a bőr reped, és itt és ott van egy állati koponya. Ez a ház ideális bevezető padot egy olyan színész számára, akinek gyorsan el kell csúsznia a fény és a sötét között is. Menj be a 900 négyzetláb hosszú területbe, Jamie Hamilton tervező, valamint Greer Nelson, Oliver Simon Design.

A művészeti fal a nyitott nappali fókuszpontja, valamint néhány háztulajdonos Callum Keith Rennie saját festményei (nagyvörös és fekete művek). Az RH Restaurációs hardverből származó ipari polcrendszer, valamint egy betonpadló illeszkedik a művész-loft hangulatához: a festékrétegű padlót újragondolták, és a felújítás során csiszolták.

A dió által támogatott bőr Eames szék meleg fatartalma volt az összes kiugró pont, az államok tervezője, Jamie Hamilton. A bőr kanapé, a fa gerendák, a lépcsőfutók és a bútorok mind kiegészítik a szék mézes tónusú fa keretét. Az áramszünet redőnyök a nagy ablakokon (nem láthatóak) egyszerűbbé teszik a színész munkaidő nélküli ütemtervének illeszkedését, valamint a gyapjú-jute szőnyeg lágyítja a beton padlóját.

A konyhai terület sötétnek és zsúfoltnak érezte magát, amíg új fehér szekrényeket, valamint pultokat nem vezetett be, valamint a lábnyomot kinyitották. A Barstools és a medálok sokkal nagyobb létezést mutatnak a fehér felületekkel szemben, valamint a tetőtéri fa padlója hangulatos.

„Minden srácnak szüksége van egy íróasztalra”-állítja Callum, aki a papírmunkát egy évszázadi kortárs verzióban tartja, amelyet évekkel ezelőtt fedezett fel.

Egy kosár bántalmazott golfgömbök igazolják Callum iránti szeretetét – gyakran a nappaliban gyakorol. „A fekete habarcs valóban pop -t teszi a fehér vonat csempéből; Ez egy megfizethető módszer, hogy nagy hatást gyakoroljon ” – állítja Jamie tervező.

Jamie -nek a megnövekedett ágy mögött olyan polcok fejlődtek ki, amelyek további tárolást céloznak meg, amely a könyveket a kéznél tartja, valamint a platform párosul, mint oldalsó asztal. A semleges ágyneműk, a tehénbőr szőnyeg és a regenerált fapadlók sokkal rusztikusabb aurát eredményeznek.

A kád külsejét feketére permetezték, hogy utánozzuk a többi szüreti felfedezést, és kontrasztot adjunk hozzá, míg a króm lábak megegyeznek a fantasztikus fémlemezekkel. „Alapvető fontosságú, hogy a dolgokat egy kis fürdőszobában lássuk a padlóról” – magyarázza Jamie. “Ez nagyobbnak érzi a területet.” Az antik üveg-elülső szekrény nagyszerű tárolót kínál a törülközők számára.

A többfunkciós vintage fém hiúság fenti és alábbi tárolóhelye, valamint egy beépített backsplash az ideális ipari feljegyzéshez. Az indiai gyárban felfedezett egyedi kiváló minőségű, amely megéri a fő felújítást. „Soha nem láttam ilyesmit” – mondja Hamilton.

“Nem voltunk biztosak abban, hogy mit fogunk betenni, amikor ezt a rést a fürdőszobában fejlesztettük ki” – állítja Jamie, ám ez lehetővé teszi a fasc számáraA képernyő beillesztése anélkül, hogy fontos alapterületet vagy tárolást gurulna. Jelenleg ez egy kis színpad a krokodil koponya, a szüreti palackok gyűjteménye, valamint a Callum WC jele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *