Automatizált House 2.0 -#05 Kiválasztva a tervezőnket

. Az eredeti automatizált házat 1999 -ben fejlesztették ki. Fiatalok és lelkes voltunk, bár valószínűleg hiányzott valamilyen élettapasztalat, ami azt sugallta, hogy a tervezésünkkel nem kapunk ideális anyagot.

Sokkal sokkal jobb koncepcióval, hogy pontosan hogyan online vagyunk, és mely területek sokan nélkülözhetetlenek számunkra, ezúttal a javításra törekszünk.

Építészmérnök

Miközben már csak néhány hétig vagyunk az automatizált házból, hosszú ideje dolgozunk a következő munkánkon. Elkezdtünk álmodozni egy újabb önálló fejlődésről körülbelül öt évvel ezelőtt, és teljes mértékben szenteltük a tervnek több mint 2 évvel ezelőtt.

Az új fejlemények egyik alapja az, hogy alacsony energiájú otthon, bármennyire sokkal inkább egy jövőbeli bejegyzésben. Amikor koncepcióink megszilárdulni kezdtek, körülnéztünk azoknak a tervezőknek, akik hasonló energiahatékony házakra szakosodtak, amelyek korábbi stílusai vannak a portfóliójukban, ami tetszett. Ezután találkozókat állítottunk fel 4 cég rövid listájával, hogy néhány ötletünkkel kapcsolatban előzetes csevegést készítsünk.

Minden gyakorlatban beszéltünk az alacsony energiájú koncepciónkról, a stíluscélokról, valamint a díjak programjáról. Noha mindegyik rendkívül képesnek tűnt, volt egy olyan cég, ahol azonnal a házban éreztük magunkat, és láttuk, hogy a férfiak látásunkkal gátoltak.

2020

Ez az üzlet 2020 építészek. Ezek egy fiatal, élénk, díjnyertes csapat, valamint 2017 elején megtartottuk szolgáltatásaikat, hogy megteremtsük az új otthonunk stílusát.

A módszert a partnerek, Gareth Boyd, Richard McKinney, valamint építészünk, Michael Howe készítette. Michael szerepelt a 2015 -ös Grand Styles sorozatban, amikor saját otthonát fejlesztette ki az északi parton.

„A sok innovatív, előre gondolkodó, progresszív tervező Észak -Írországban”.

Kevin McCloud

A második találkozónkra Michael a saját házunkba ment hozzánk, hogy pontosan arról beszéljünk, hogy miként élünk, valamint azt, hogy mi volt számunkra az új házban. Egy jövőbeli közzétételben sokkal jobban megvizsgáljuk ezt a stílus folyamatát, és szintén beszámolunk arról, hogy pontosan hogyan kezdjük el a tervezőnkkel a projektet.

Hasznos Linkek

Időközben itt található néhány hasznos link, amelyek segítenek a saját építész kiválasztásában.

Használja ezt a Tervezői Nyilvántartási Testület böngészési lehetőségét, hogy ellenőrizze, hogy valóban „építész” -t kezeli -e.

és használja ezt az ARB űrlapot útmutatóként az előzetes találkozóhoz.

Hallgassa meg ezt a podcastot a Home Planning Assist -tól – egy példa arra, hogy pontosan mennyibe kerül az építész felvétele

Kutatás, amely a BuildHub földmérők és tervezői fórumát használja.

Keresés és ellenőrizze az értékeléseket a Houzz -on – a tervezők, valamint az épülettervezők

Olvassa el a 2020 -as rövid cikket – Útmutató az önépítés elindításához

Olvassa el a HomeBuilding & Remodeling magazin rövid cikkét – pontosan hogyan válassza ki az építész kiválasztását.

#
Előnézet
Termék
Értékelés
Ár

1

Nagyon népszerű otthoni tervek

571 vélemények

£ 9.81

Vásárlás az Amazonon

2

home plans (Homebuilding & Renovating): 330 spectacular UK styles from conventional to contemporary

30 vélemény

22,99 £

Vásárlás az Amazonon

3

Konténer, valamint előregyártott homee tervek

85 Vélemények

£ 18.39

Vásárlás az Amazonon

www.2020architects.co.uk: Instagram.com/2020Architects

Ne felejtse el megnézni az Instagram-ot, hogy megfeleljen a projektnek, ellenőrizze az Automated House 2.0 blogüzeneteit, és fedezze fel a linkeket az összes termékhez, amelyet az önépítésünkben használtunk.

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest2
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

Utolsó frissítés a 2021-10-04-en / affiliate linkek / képek az Amazon termékmarketing API-ból

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *