DIY kárpitozott hátrányos elválasztó

Egy egyszerű módszer a nyitott tér meghatározására.

Ez a munka egy kreatív módszert alkalmaz a meglévő könyvespolc űrosztóvá alakítására, amely két funkciót biztosít a polcra. A polc hátuljára vonzó kárpitozott burkolatot adtunk hozzá, és olyan elválasztót hoztunk létre, amely egy irodában illeszkedik, vagy akár fejlécként is működhet.

Az egység elkészítéséhez két megfizethető könyvespolcot összekapcsoltunk, majd korona öntéssel tetejére tettük őket, hogy egyedi gyártású megjelenést biztosítsanak számukra. A hátsó oldalt ezután „kárpitozva”, rétegelt lemezpanelekkel, vászon megjelenésű anyagokkal borított, valamint sárgaréz körömfej díszítéssel díszítették.

Anyagok, valamint szerszámok

2 könyvespolchoz/3 panelhez:

2 alapvető könyvespolc (asztalos hardverrel)

1 ”-vastag hab, 22” x 110 ”lemez

2-1/5 pázsithab batting (62 ”széles)

16 Poplar Sheim (1/4 ”vastag, 2” széles, 48 ​​”hosszú)

4 ‘x 8’ lap, 1/2 ”-vastag nyár rétegelt lemez

4 ‘x 4’ lap, 1/2 ”-vastag nyár rétegelt lemez

Szövet (4-1/2 yard)

Sárgaréz körömfej burkolat (pálya) (5-1/2 pázsit panelenként)

Sárgaréz körömfejek (120 3 panelhez)

Csavarozók

Fa ragasztó

Staple pisztoly 1/2 ”kapcsokkal

Olló

Kalapács

Fúró

Mibe kerül

Brass Nailhead Trim 45 Brass Nailhead kárpitozók 10 foam $ 105 foam Batting 13 -poplar sekély $ 31Poplar rétegelt lemez 42 fabric $ 157total 403 USD

1. lépés: Ahhoz, hogy kitaláljuk, milyen méretűnek kell lennie a paneleknek, tegye a könyvespolcokat egymás mellett, és határozza meg az egység szélességét és magasságát. Kivonjon 1/2 ”-et a magasságból, hogy lehetővé tegye a padló mentén történő távolságot.

2. lépés: Ossza meg a könyvespolc -rendszer szélességét három egyenletes mérésre.

3. lépés: Vágjon három 1/2 ”-es vastag rétegelt lemez panelt, valamint három 1”-vastag habpanelt ezekre a mérésekre.

4. lépés: Adjunk hozzá 2 ”-et az egyes élekhez ezekre a magasságokhoz, valamint a szélesség méréseihez, valamint a vágott anyagdarabokhoz, valamint a habcsípéshez ehhez a kissé nagyobb méréshez. A kiegészítő 2 ”lehetővé teszi a további anyagok számára, hogy körbekerüljenek a rétegelt lemezre.

5. lépés: Helyezze az anyagot egy sík felületre, jobb oldalon. Fektesse le a dörzsölést, majd a habot, majd a rétegelt lemezt a tetejére, miközben a rétegeket egymás középpontjában tartják.

6. lépés: Tekerje körbe az anyagot a rétegelt lemez hátuljára, és alapvető fontosságú legyen a helyén.

7. lépés: Helyezze be a sárgaréz körömfej -díszítést 1/2 ”-es mindegyik szélről (mindhárom panelnél). Annak érdekében, hogy a körömfej burkolata a helyén maradjon, egy sárgaréz csapdát adjon be a pálya mentén lévő lyukakba (lásd a fenti képet). Addig folytassa, amíg meg nem fejezte a teljes panelt. (A körömfejű díszítés állandó pályán van, amelyet a kívánt hosszúságra vághat.

8. lépés: Állítsa be az asztalos hardvert legalább két pontra a könyvespolcok között, hogy együtt tartsa őket.

9. lépés: Annak érdekében, hogy a panelek megfelelően támogassák őket, akkor a fa alátéteket kell felvinni, amely egy pályát készít a panelek becsavarásához. A fa ragasztó felhasználásával ragaszkodjon egy sort, amelyet egy panel hosszára vágnak, az összekapcsolt könyvespolcok mindkét oldalán. Erősítsen egy alapvető pisztollyal (lásd a fenti képet). Ezután tegyen két sokkal több sort, amelyek egyenletesen vannak elosztva a központtól, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy a négy alsó pálya egyenletesen el van helyezve, és a könyvespolcok hátulját háromra osztja. Ezután ragasszon rá egy második alátétet a tetejére, hogy megbizonyosodjon arról, hogy az alsó sávok 1/2 ”-es.

10. lépés: A könyvespolcok belsejéből kezdje el csavarozni a paneleket, ügyelve arra, hogy csavarja be az alátéteket. Helyezze a paneleket olyan magasságban, amely 1/2 ”távolságot hagy a padlótól. A két középső sarkát a külső és a középső panelek megosztják, ezért keresse meg a paneleket, hogy megbizonyosodjon arról, hogy elegendő hely van-e az alsó részén, hogy mindkét panelt egymás mellett csavarja (lásd a fenti képet). Használjon panelenként négy csavart, tegye a tetejére és az alsó sarkokra. Használjon olyan csavarokat, amelyek színes színűek a könyvespolchoz, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy nem olyan jól láthatóak.

Sokkal több hely elválasztót, valamint a nyitott terek meghatározására szolgáló módszereket lásd a 2010. szeptemberi kiadásunkban található reflektorfény funkcióval.

Koronaköntési sapka a könyvespolchoz, amelyet Michael Simardone fejlesztett ki; Bőrklub szék, kerek talapzatasztal, South Hill otthon; Fehér váza, fehér tálca, kis fehér tálak (könyvespolcban), lila váza (az asztalon), Waterford-Wedgwood; Fehér „esőcsepp” váza, elméletben; anyag (párnahhoz), waverly; tehénbőr szőnyeg, MacFab; Anyag dobáshoz, Schumacher; Pillangó nyomatok, Maison; Padlólámpa, Stacaro; Hab ütés, kárpitozók, pályák, MacFab; anyag (paneleken), waverly; asztali lámpa, rendező széke, íróasztal, Stacaro; tálcák (íróasztalon), elméletben; desszertüvegek, Maison; Tükör, South Hill otthon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *