5 Instagram képek, amelyeket most szeretünk

azok számára, akik valamilyen inspirációt keresnek, az Instagram lehet egy #HousEgoals aranybánya. Szeretnénk megosztani egy maroknyi legfontosabb választásunkat ideális, tehát néhány kedvenc hírcsatornánkat sújtottuk és kézzel válogattuk a leglenyűgözőbb felvételeket. Örömteli görgetés!

A tél mélyén a textúráról és a pihentető terekről szólunk, és ez a londoni hálószoba Ashby stúdió illeszkedik a számlához. Az ágyon lévő többféle ágynemű rétegétől a kárpitozott fejtámla és a fűszekrény falakáig ez megnyert minket.

Forrás: Instagram, Ashby stúdió

Soha nem túl korai az éles fehér ágyneműkkel! Párosítva egy antik templomi padlással, a kövér párnák lágyítják a megjelenést, így a legjobb helyet teremtik egy csésze teával és egy jó könyvvel.

Forrás: Instagram, sivatagi dekoráció

A konyhák ennél jobbak? A Skylight rengeteg világítást kínál, míg a sárgaréz hardver és a vastag színpaletta drámát kínál. És nézd meg a márvány munkalap vékonyságát – hogy meghaljon.

Fotós: Paul Craig

Forrás: Instagram, Humphrey Munson

Tervező: Emma Collins belső terek

Noha a lila kanapé gondolata néhány embert megijeszthet, Rita Konig takarmányának ez a karcsú vonzereje gyorsan meggyőzi őket. A meglehetősen semleges háttérhez képest, és párosítva egy ugyanolyan fényes tónusú székek tartószereivel, a szoba egyszerre mókás és eklektikus, mégis összehúzva.

Forrás: Instagram, Rita Konig

Tervező: Rita Konig

Időnként egy kis nyugati ország hosszú utat mehet. Itt a század közepén a modern, a boho-chic és az ország-nyugati keverék keveréke egy áhítható hálószoba létrehozásához.

Forrás: Instagram, nagyobb, mint hárman

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *