Találkozó a Tesla Design 3 – Pictures & Video

Észak -Írországnak nincs Tesla áruháza (még), bár a másik kalapomat Nievo szerkesztőként használom, örömmel szereztem meghívót a dublini üzletbe, ahol a Az új Design 3 éppen megérkezett.

Ez egy statikus kijelző, az egyik amerikai speciális autók és teherautók, amelyek már több hónapig turnéznak az európai üzletekben, tehát még egyetlen teszt sem vezet. Már láttam egy fehér 3 -at Genfben, ám ezúttal azonban valóban bejuthattunk az autókba és a teherautóba, valamint megfelelő utat tettünk a Tesla Rep -től. Nagyon szórakoztató volt kipróbálni az összes olyan dolgot, amelyet az elmúlt 3 évben megnéztünk erről az autóról, ideértve a fejlesztéseket, valamint az OTA frissítéseit abban az időben.

Jelenleg az autó és a teherautó 3 verziója van, valamint ezek a „Standard Variety Plus” hátsó kerék -meghajtó modell címsora, amely valószínűleg a legelső eladó.

Az összes részletet holnap vagy csütörtökön kell felajánlani, mivel Elon Musk kijelentette, hogy a megrendelések május 1. vagy 2 -án megnyílik az Egyesült Királyságban. Az a felajánlás, hogy nem a tipikus Elon-idő csúszás, akkor hamarosan felfedezzük, hogy a Tesla milyen költségek szerint megfelelő a „megfizethető” mennyiségű modelljükhöz.

A 4 órás oda -vissza utazásunk, hogy megtekintsük a Design 3 -at, megérdemeltük, és előre nézünk egy tesztvezetésre, amikor a legjobb kézi vezetési autók és teherautók eltalálják ezeket a szigeteket.

Időközben itt van egy gyors videó arról, hogy az autó körülnézzük …

www.tesla.com

Tesla Design 3 Galéria

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *