Szervezze meg egy házszekrényt

, hogyan lehet szekrényeket egy kis térben megszervezni, a House & Home szerkesztőktől.

Kérdés: Egy hálószobás házban élek, és a jobb tárolás érdekében ki kell fejlesztenem a szekrényt. Jelenleg a hálószoba egy részét használom a tárolóhelyhez. valami javaslat?

– Elizabeth Wallace

A. Sokkal több tárolás létrehozása egy kis térben kihívást jelenthet, de lehetséges. Költségvetésétől függően a szekrény építése a csúcskategóriás testreszabott padlótól a mennyezetig történő beépített beépítéstől a meglévő szekrények egyszerű átrendezéséig egyszerű, gazdaságos szekrényszervezőkkel történő átrendezéséig.

Kezdje a tényleges szekrényekkel, és döntse el, hogyan szeretné felszerelni őket. Van Hall szekrénye és mellékhelyiségének szekrénye, valamint hálószobája? Ha igen, akkor szenteljen helyet mindegyikben az elemek tárolására, kivéve azt, amit mindig feltételez, hogy elfoglalja ezeket a tereket. A csarnok szekrénye kettős felelősséget vállalhat a kerékpár és a porszívó, valamint a kabátok és csizmákért.

Helyezze a Pegboard -ot, ahol csak lehetséges, a meglévő szekrényfalakba. Ez olcsón kinyitja a fali teret a seprű, vödör vagy akár extra kabát lógására. Ha a mennyezete magas, használja a szekrények belsejében lévő függőleges teret, valamint a felső polcokon lévő dobozok és tartályok tárolása. Ügyeljen arra, hogy címkézze a tartályokat, így valami keresése nem végül időpazarló feladat.

A hálószobában, ha a költségvetés és a alapterület megengedi, készítse el az építőt egy falhosszú szekrényt, amely 2 ‘mélységet vesz fel a teljes időtartamra. Ez lehetővé teszi a szoba áramlását, és az egyik sarokban nem vágja fel egy kis dobozszekercset. Bizonyos vállalatok jönnek a házába, hogy testreszabják az Ön számára a szekrény helyét, vagy eljuthat a DIY üzletekbe, és megtervezheti saját szekrényrendszerét. Ezeket a rendszereket fiókokkal, armoire ajtókkal, valamint függő és polcokkal konfigurálhatjuk. Győződjön meg róla, hogy létrehozza a tárolandó elemek listáját, így elegendő helyet találhat az új tárolási területeken. Használja az ágy alatti fontos helyet a tároláshoz is. A gördülő műanyag kocsik rendelkezésre állnak, hogy mindent elhelyezhessenek az ágyneműtől a ruhákig vagy a könyvekig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *