A fogyasztók 74% -a nem informált a bölcs otthonról, 19% -uk természetesen nem akar egy

új kutatási tanulmányt a Harris Interactive -től, és érdekes véleményt adott az intelligens otthonról. A kutatási tanulmány „több mint 1000 brit válaszadóból származó reprezentatív mintát” vizsgált meg, és kiderült, hogy 74% -uk nem tudatos bölcs ház innovációt kínál, és 19% -uk természetesen nem lenne bölcs házrendszer tulajdonosa. Nehézségek és esélyek az ipar számára. Nézze meg az alábbi teljes kiadást …

A Smart House Systems a legfrissebb technológiai fejlesztés, amely lehetővé teszi a fogyasztók számára, hogy az energia, a víz, a kommunikáció és az otthoni szórakoztató szolgáltatások házhasználatát szűrik, és intelligens, összekapcsolt eszközök széles skáláját használják – mégis csak 20 -ból (5%) Az Egyesült Királyság fogyasztói azt állítják, hogy minden bizonnyal birtokolnának egyet, összehasonlítva az ötödik (19%) -hoz képest, akik minden bizonnyal nem.

A Harris Interactive, a vezető piackutatási tanulmányi ügynökség kutatási tanulmánya szerint a Wise House Systems elsődleges oka a fogyasztók számára a bizalom hiánya; A válaszadók biztosításának kétötöde (41%) nem számít a jelenlegi szolgáltatóikra (beleértve a közműveket, a szélessávú, a távközlési és a házbiztonságot), hogy olyan rendszert biztosítson, amely potenciálisan lehetővé tenné számukra az irányítást, valamint az irányítást is. Ami ezt az okot illeti, csökkentik a használatukat egy gombnyomással.

A kutatás, amely az Egyesült Királyság fogyasztói országosan reprezentatív mintát vizsgálta, szintén felfedezte, hogy a fogyasztók többsége (74%) nem tudatos, bölcs ház innováció, gyakorlatilag egy harmadik (31%) úgy véli, hogy legalább öt évig tart, vagy Sokkal több fejlődés, míg gyakorlatilag tízből (9%) nem hiszi, hogy a bölcs házrendszer valaha is valósággá válik.

A fogyasztók megemlítették, hogy a házköltségekre vonatkozó pénzt megtakarítottak, mint alapvető aggodalomra adtak okot – a válaszadók fele (50%) örömmel fogadná az összes szolgáltatást ugyanazon szállítóból, ha monetáris értelme lenne, és hasonló arányban (52%) határozza meg a megtakarítást A pénz, mint oka annak, hogy a háztartás energiafelhasználását sokkal hatékonyabban kezeljék.
A kutatási tanulmány további eredményei a következők:

Az időmegtakarítás nem elegendő a fogyasztók meggyőzéséhez a Wise House Systems előnyeiről, mivel kevesebb mint egyharmad (31%) kész arra, hogy gondolkodjon olyan típusú szolgáltatások felhasználásáról, amelyek időt takarítanak meg számukra.
A technológiai fejlemények önmagában nem különös jelentőséggel bírnak a fogyasztók számára, csak ötödik (21%), ezt prioritásnak nevezi.
Nagyon ugyanúgy, mint otthonukban, a fogyasztók többsége nem használja a kapcsolt eszközöket vagy alkalmazásokat az egészség és wellness, valamint a jólét szűrésére, három-ötödik (62%) nem használja aktívan a technológiát, összehasonlítva kevesebb, mint a kevesebb, mint a kevesebb, mint egy kevesebb, mint a kevesebb, mint a kevesebb, mint a kevesebb, mint a kevesebb, mint egy kevesebb, mint egy kevesebbet. ötödik (17%), amelyek rendszeresen használják őket.

Lee Langford, a Harris Interactive kutatási tanulmányi igazgatója kommentálta: „A szolgáltatók, valamint mások, akik a Wise Tech területén működni akarnak, van valamilyen módszere annak, hogy tájékoztassák és meggyőzzék a nagyközönséget a várható előnyökről. Ez továbbra is rendkívül nyitott terület, és a legmegbízhatóbb beszállítók sokkal valószínűbb, hogy hosszú távon sikeresek. ”
A jelentés a Harris Interactive kliens energia sorozatának része, amely márkákat kínál, amelyek versenytársai referencia -mintákkal, valamint betekintést nyújtanak az ügyfélkapcsolatokról, valamint a tapasztalatokról. Az ügyfélteljesítményt úgy fejlesztették ki, hogy segítse a szervezeteket pontosan megérteni, hogy a fogyasztói interakciók hogyan változnak a márkáikkal.

Harris-interaktív.co.uk

Többet akar? – Kövessen minket a Twitteren, mint mi a Facebookon, vagy iratkozzon fel az RSS -hírcsatornánkra. Még ezeket a híreket is eljuttathatja e -mailben, minden nap közvetlenül a postaládájába.

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *