Nos, az ITV most az Apple TV, és a legjobban eladó, most 199,99 fontnál! (Szállítás február) Az iTunes videókat, zenét és fényképeit a vezetékes Ethernet vagy WiFi segítségével közvetítse, és a HD TV -jét a HDMI kapcsolatával (720p) adja meg. A beépített 40GIG HardDrive „legfeljebb 50 órás videót” tárol…

„Bármikor a legfontosabb idő – most mindig van valami jó a tévében. Az Apple TV -vel örömmel élvezheti az otthoni filmeket, zenét és podcastokat az iTunes könyvtárában, valamint fotókat és filmtöröket, a szélesvásznú TV -n – vezeték nélkül, a Mac -től vagy a PC -jéről.

Letöltés – készen áll a szórakozásra? Egyszerűen győződjön meg arról, hogy az összes videót, zenét és fényképét importálta az iTunes könyvtárba a számítógépén. Ezután hagyja, hogy az Apple TV a többit csinálja …

Sync – Az Apple TV automatikusan megragadja a számítógépen lévő digitális médiát, és elérhetővé teszi az Ön számára, hogy örömmel szolgáljon a TV -jén. A legjobb az egészben, amikor valami újat ad hozzá az iTunes -be, az Apple TV automatikusan frissül.

ÓRA – Az intuitív felületnek köszönhetően a megtekinteni kívánt megtalálás ugyanolyan egyszerű, mint néhány egyszerű menüpont navigálása a mellékelt Apple Remote segítségével. Csak néhány kattintással, és minden kedvencét élvezni fogja a kanapé kényelméből. ”

Tekintse meg és vásároljon online most az Apple TV -n

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *