A Schneider Electric májusban bejelenti az Egyesült Királyság C-Bus Wiser Controller indítását

. Beszámoltunk egy új CBUS otthoni vezérlő elindításáról a CLIPSAL-ból. Aztán a múlt héten az Egyesült Királyság C-Bus termékmenedzsere a fórumainkon bejelentette, hogy a „bölcsebb” modul januárban indul az Egyesült Királyságban. Most megkaptuk a Schneider Electric hivatalos sajtóközleményét.

„A Schneider Electric a Wiser bevezetésével javította a C-Bus világítási rendszerét; Vezeték nélküli Ethernet átjáró, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy mobiltelefonon, számítógépen vagy kézi PC -n keresztül távolról vezérelje a rendszert.

Ez a C-Bus rendszerrel való kapcsolattartás egyedülálló módszere kényelmet nyújt, javítja a biztonságot és megkönnyíti a hozzáférést. A bölcsebb modul alkalmas a C-BUS rendszer utólagos felszerelésére és új telepítésére, és optimális minden kereskedelmi alkalmazásra, például szállodákra, irodákra és kiskereskedelmi üzletekre, valamint lakóingatlanokra.

A technológia lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyszerűen irányítsák a világítást, a fűtést, a biztonsági rendszereket és az AV -t bármilyen helyről és a hálózattal való interfészről anélkül, hogy fizikailag a helyszínen kellene lenniük. A létesítménykezelő vagy a rendszerintegrátor számára ez azt jelenti, hogy új programokat lehet létrehozni, vagy változtatni lehet a megnövekedett irányítás meglévő módjain. Ezenkívül a felhasználó távolról hozzáférhet olyan rendszerekhez, mint a riasztások, hogy vészhelyzet esetén ellenőrizze állapotát.

Lee Jones, a Schneider Electric marketingmérnöke elmagyarázza: „Az új Wiser modul egy könnyen telepíthető eszköz, amely javítja a C-Bus rendszer funkcionalitását, mivel a felhasználók laptopon vagy mobiltelefonon keresztül hozzáférhetnek épületükhöz, 24/7. – Ez csak egy példa arra, hogy miként fejlesztjük folyamatosan termékeinket funkcionalitásuk növelése érdekében, nagyobb rugalmasságot kínálunk és adaptálható megoldásokat kínálunk, amelyeket be lehet programozni, hogy megfeleljenek az egyéni követelményeknek az alapján, hogy a felhasználók hogyan lépnek kapcsolatba a környezetükkel. ”

A Wiser egy kiegészítő modul a Schneider Electric C-BUS-nak-egy intelligens vezérlőrendszer, amely segítheti a szervezeteket az energia csökkentésében, a költségek megtakarításában, a terek javításában és a kényelmi szint javításában. Ez teljes ellenőrzést biztosít a felhasználónak az épület felett, és gyakorlatilag korlátlan sokféleséget biztosít, amelyek mindegyike meghatározott igényekhez igazodik, vagyis a felhasználók a lehető legjobban kihozhatják az épületüket, miközben egészséges környezetet teremthetnek a személyzet és a látogatók számára.

Az energiaigény iránti kereslet csökkentésével a vállalkozások csökkenthetik az energiaszámlákat és teljesíthetik a környezetvédelmi jogszabályokat, ami a C-Bus rugalmas tulajdonságai miatt lehetséges. Az olyan eszközök, mint a kihasználtságvezérlés, az idő relék és a fényszint -érzékelés, integrálhatók egy napsütéses napon, a nap végén kikapcsolhatók, vagy amikor egy szoba nincs használatban.

A jelenlegi igények kielégítése mellett a rendszer hozzáigazítható minden új technológiához, amely vállalkozást készít minden jövőbeni szabályozási megfeleléshez. A C-Bus szintén alkalmazkodóképes, tehát ha az épület elrendezése vagy használata megváltozik, akkor mindig megfelel a felhasználó jövőbiztos megoldására vonatkozó követelményeinek. ”

www.schneider-electric.co.uk: bölcs a cbus-shop.com oldalon

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *