Ez az új építésű ház elsajátítja a kortárs & vintage

keverékét, amely a Calgary’s Install Royalinghood hagyományos grúz otthonában lép fel, amely a történelmi és az új-Nam Dang-Mitchell tervező speciális-szakmai kombinációját mutatja be. „Azt akartuk, hogy a belső rész kiegészítse a külsőt” – állítja Nam. “De ugyanígy befolyásoltak minket azok az európai apartmanok, ahol a falak fehérre festettek, és olyan kortárs ritkaságot eredményeznek, amely ellen bármi más is felmerül.” A háztulajdonosok Mark, valamint a Skye McLean a történelmi londoni lakásokat, valamint a párizsi városi házakat, amelyek élénknek tartják a jól kiszolgált kortárs művészet, valamint az ikonikus kortárs bútorok-, valamint pontosan az, amit kaptak. Kattintson az online túrázáshoz.

A NAM fiatalos, fényes, nem zavaró területeket produkált a hektikus szülők számára, valamint két gyerek, 7 éves, valamint Keira, 5.

Az előcsarnokban a NAM vegyes mészkő, valamint a Bianco Carrara márvány, párhuzamos ábrázolásra vágva, hogy az érdeklődés arányát láb alatt álljon.

A család a napfényes nappali szobájában. A kapcsolt mennyezet történelmi varázst nyújt a területnek, míg az oszmánok gyerekbarát vinilben újból felújítják a kortárs textúrát.

A sötét beillesztési polcok kontrasztot biztosítanak, míg a márvány birodalom kandalló – az egyik otthoni kettő közül az egyik – egy mentési felfedezés Franciaországból. “Valójában szobakészítők, és annyi gravitát adnak hozzá”-állítja Nam.

A modern botok feszültséget okoznak a bonyolultan faragott márvány kandalló ellen.

Mark, valamint a Skye egyaránt hatalmas családokból származik, tehát az étkezőnek a tömegnek kellett lennie. Egy nagy, kortárs asztal, amelyet grafikus székek gyűrűsek, kényelmesen ülhet 14 -et.

„A motorháztető rajongója manapság a konyhák fókuszpontja” – állítja Nam. „Úgy döntöttünk, hogy elrejtjük az összes varratot csiszolt nikkel és szegecselt részletekkel”-kiegyensúlyozva a hagyományos kézművességet és a tiszta bélelt kialakítást. A sötét festett dió és a fehér szekrények keveréke éles és testreszabott.

Teljes magasságú ablakok, valamint ajtók veszik körül a konyha étkezési étkezőjét. Az érett ficus fa befejezi a beltéri-kültéri eltolódást.

A dupla ajtók, valamint a grafikus fényképezés a galéria hangulatát az elsődleges hálószobába való belépés során készíti.

“Mark, valamint a Skye nem akartak TV -t a hálószobájukban” – állítja Nam. “Ez a segített termékek, amelyek egy nagyszerű, elegáns szállodai szobában érzik magukat.” A kétkarú Serge Mouille Sconce jól ellentétes a hagyományos csillárral.

A márvány kandalló, valamint a beépített keretű tükör békés csillogást ad az elsődleges hálószobához. Fehér tölgypadlók egy chevron mintában futnak a ház nagy részével. „Sok próbálkozásra volt szükség a fa nyers, természetes színének megőrzésére”-állítja Nam, aki környezetbarát, nem mérgező felületet alkalmazott. “Nem akartuk, hogy az 1970 -es évek sárga legyen.”

A kád az elsődleges fürdőkbenM dinamikus szögre helyezik. A fürdőszoba lágyabbnak és luxusabbnak tűnik, a nam gyakran egy kádot keret buja, padlótól a mennyezetig.

Az elsődleges fürdőszobában hexás márványpadló bólint, David Hicks stílus ikonra. A drámát egy sötét egyedi hiúság játszik, amelynek tetején egy mély kötény, erősen vénás kőben van.

Mark irodájában a kortárs bútorok, valamint a limed tölgy beépített beépített beépítés jóképű helyet teremt.

A NAM a Cole & Son cirkuszi háttérképét választotta, hogy kiegészítse a tiszta, bélelt, egyedi gyártású kandallót Mark irodájában.

A második emeleti vendégfürdő finoman hangolva van egy vékony sárgaréz botlásnak, valamint a halszálkás mintás fali csempének köszönhetően.

A puha rózsaszín takaró, a dobó párnák és a drapériák szép, mégis nyugodt borítékot eredményeznek a lánya Keira hálószobájában.

“Szeretem a Cole & Son Nuvolette mintázatát használni”-állítja Nam a nyilatkozatkészítő háttérképről. “Hozzátesz egy ilyen fejlett szeszélyt – tökéletes a fiatal nő számára, aki itt alszik.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *