2-perces átalakítás: Kapcsolja ki a hardverét

olyan névvel, mint a hardver … úgy gondolja, hogy nehéz lenne megtenni. A fiók és az ajtó húzása azonban az egyik legegyszerűbb módszer a hihetetlenül gyors átalakításhoz egy fillért. Például, egy kicsit sokkal nagyobb érdeklődési arányt akartunk hozzáadni a lakóhely -konzol asztalához az ajtó mellett:

Tehát kiválasztottunk néhány grafikus feketét és fehér húzást az antropológiából, hogy a dolgok ízesítsék:

Preferált videóink

Csak körülbelül 30 másodpercig tartott, hogy a régi gombokat csavarhúzóval távolítsák el az egyes fiókok belsejéből, valamint az újak a helyszínen felbukkantak.

Mindössze 8 dolláros popnál az új gombok alig nagy befektetés. valamint annyit adnak hozzá, hogy ennyi lyukasztást és karaktert adjanak az alapvető 99 dolláros célkonzolasztalhoz. Különösen szeretjük pontosan, hogy grafikus fekete és fehér mintájuk kiegészíti a fekete és a fehér falunkat.

Tehát, ha egy bútordarabot kíván átalakítani egy doboz festékkonna költsége (és egy Heckova sokkal kevesebb munka), akkor ne keressen emellett, mint egy márka új hardvere.

Egy újabb gombos átalakításhoz ellenőrizze a konzolasztalot ebben az otthoni kirándulásban, amely a Design*szivacson szerepel

További cikkek a fiatal otthoni szerelemből

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *