Lapos kábelek a könnyebb retro illeszkedés érdekében

Mindannyian szeretjük a vezeték nélküli termékek kényelmét, de néha csak kábelre van szükséged. Függetlenül attól, hogy szüksége van egy vezetékes hálózati pont sebességére és biztonságára, vagy a függönyöket vagy más alacsony feszültségáramkör -áramkör irányítását szeretné, a kábel továbbra is nagyon kívánatos médium az intelligens otthonában. Most az Asheridge Communications egy sor ultravékony kábelt indít az Egyesült Királyságban, így sokkal könnyebbé teszi a retro illesztési vezetékeket, ha padló alatt elrejti őket, a fal burkolat és a szokásos táblák mögött stb.

„Az Asheridge Communications, az audio vizuális, tesztelés, otthoni hálózatépítés és az egyedi telepítőkkel való összekapcsolási megoldások szakembere elindította az innovatív Taperwire Ultra-vékony kábelkötegét. Ideális olyan telepítésekhez, ahol a kábelfutások csatornáinak futtatása nem lehetséges, vagy kívánatos, a Taperwire sorozat sokoldalú, alacsony láthatóságú, ragasztófestésű kábelezési tartomány, amely jelentősen csökkenti a telepítési idő, a költségek és a zavarok.

Számos amerikai lakóépítésben bizonyított, a Taperwire sorozatot Asheridge szállítja a kábelezési típusok átfogó választásával, hogy gyakorlatilag az összes tipikus egyedi telepítési alkalmazást lefedje. Ide tartoznak a 10, 12, 14, 16, 18, 22, 24 és 26 AWG, a Coax & Cat 5, amely alkalmas A/V-ben való felhasználásra, hálózatépítés, telefonálás, biztonság és világítás kábelezése … az úttörő vékony, lapos kialakítás kiküszöböli a A falak üldözésének vagy a lyukak fúrásának időigényes és rendetlen folyamatának szükségessége a kábelek futtatásához, anélkül, hogy veszélyeztetné a jelátviteli sebességet vagy az integritást. A lapos rézhuzal -kábelek 99,999% tiszta oxigénmentes vezetékeket tartalmaznak, és sikeresen használták éjszakai klubokban, színházakban és szabadidős komplexekben. A CAT5 és RG6 koaxiális video modellek a Belden CDT vezetéket használják. A Taperwire sorozat tehát ideális megoldás az új vagy utólagos felszerelési egyedi telepítési projektekhez, ahol a kiváló minőségű teljesítmény és a belső esztétika kulcsfontosságú követelmények. A kábelezés festéshez vagy a háttérkép és a szőnyegek alatti elrejtéshez alkalmas, hogy még jobban segítse a belső esztétikát. Könnyen futtatható fa és laminált padló, vágó díszlécek alatt, és szükség esetén a betonba is beágyazható.

A speciálisan kifejlesztett DuPont és 3M ragasztók felhasználásával a Taperwire kábelezés biztosítja a kábel és a beszerelési felület közötti különösen erős kötést. Az összes kábel több mint 4000 voltos védelemmel büszkélkedhet a felszíni oldalon és 450 volt védelmet a ragasztó oldalon az ügyfelek nyugalma érdekében.

Látogasson el az Ashcomms.com webhelyre, vagy hívja a közvetlen telefonszámot a +44 (0) 1494 794770 telefonszámon. ” : lapos kábelek

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *