Új Yale Conexis L1 Smart Door Lock

Az új Conexis L1 Smart Lock a Yale -től teljes mértékben irányítja az ajtót, lehetővé téve, hogy konfigurálja, vezérelje és kinyitja otthonát az okostelefonról egy Bluetooth alacsony energiával App.

A legnagyobb nyugalom érdekében mobil kulcsokat hozhat létre és küldhet a családnak és a barátoknak, és nyomon tudja követni, hogy ki jön és egyszerűen az okostelefonját használja. Az új Twist and Go funkcióknak köszönhetően 90 fokkal elfordíthatja a telefonját, hogy feloldja a bejárati ajtót, valamint a preferenciától függően a kritikus címke, a kritikus kártya vagy a telefoncímke választása.
És ne aggódjon, ha az elektromos energia csökken! Az intelligens zárat négy AA akkumulátor hajtja, és riasztó értesítést küld okostelefonjára, amikor az akkumulátorok alacsonyan futnak. Még a külső oldalán is van egy tartalék akkumulátor csatlakozási portja, amely lapos akkumulátor esetén felhasználható a zárral.

Biztonságos és biztonságos érzés minden háztulajdonosnak szükség van. A Tamper riasztás mellett az intelligens ajtózár megfelel a PAS24 biztonsági szabványnak. Könnyen telepíthető, a zár kompatibilis a piacon sok multipoint zárral, és csak egyetlen csavarhúzót és mérőszalagot igényel.
Ha egy Yale vezeték nélküli modullal kapcsolódik, a felhasználók csatlakoztathatják a Conexis L1 -et más Yale intelligens termékekhez, ideértve a Yale Smart Home Riasztást vagy az intelligens CCTV -tartományt, amelyet azután az ingyenes Yale alkalmazás segítségével lehet vezérelni. Alternatív megoldásként a zár a vezető intelligens otthoni rendszerekhez is csatlakozik, amikor a megfelelő modul van felszerelve.

Eladás

1400 vélemény

YALE SD-L1000-CHONEXIS L1 Smart Door, alkalmazásvezérlés, Key/telefoncímkék, Remote Lock/Unlock, Chrome Finish

Keyless – megadja a szabadságot, hogy biztonságos legyen otthona nélkül.
Egyszerűen illeszkedő – sok PVC és kompozit ajtókhoz alkalmas, csak csavarhúzó szükséges.
BSI jóváhagyva – A világ első BSI által jóváhagyott Smart Lock.

164,25 £

Legyen az Amazon

www.yale.co.uk/smart-living: Elérhető az Amazon-tól

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

Utolsó frissítés a 2021-10-04-en / affiliate linkek / képek az Amazon termékhirdetés API-ból

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *