113 nappal később: A konyhai felújításunk megtörtént !!

Ki gondolta volna valaha, hogy majdnem négy hónapig konyha nélkül vagyunk? Nem mi. De ez a baaaaaack. És ez jobb, mint valaha.

Először egy lövés a konyhából, amely a házhoz érkezett, amikor majdnem két évvel ezelőtt megvásároltuk:

És most a drámai átalakuláshoz, amelyet megígértünk. A gránit teljesen a jegesedés volt a tortán. Itt van egy felvétel az egész shebangról, amint azt a nappali/étkezőből látják:
Kedvenc videóink

És itt van egy bal oldali lövés azzal a szexi motorháztetővel, amelyet csak vacsorázva használtunk. Elnézést a sapkákért, csak nem készítettünk vacsorát otthon tizenhárom nap alatt !!! Hoppá, ott megyek újra.

Itt van a jobb oldal a rozsdamentes mosogatógépünkkel, hűtőszekrényünkkel és mikrohullámú sütővel- van valami, amit nem tudunk főzni az új konyhánkban? Nos, igen. De legalább stílusosan megégetjük a filé mignont.

Ez egy lövés a kis mikrohullámú nook -ról, egy igazán aranyos kis juttatási területről a konyha sarkában, amelyet eredetileg csupasznak terveztünk. Köszönet a jóságnak a konyhai tervezőnknek, Nancy Kuliknak, aki meggyőzte minket, hogy a tárolás jobb, mint a padló.

És itt van egy közelebbi lövés a kedvenc sarokomról, amely mindenféle kis extrát sportol. Egy üvegajtóval ellátott szekrény (ami csodákat tesz a konyha készítéséhez kevésbé „dobozba”)…

… És egy beépített kettős szintű lusta Susan, hogy őrült mennyiségű tárolást kapjon az alapszekrényben:

És egyetlen konyha sem teljes egy kis ékszer nélkül. A szálcsiszolt nikkel -csaptelepünk illeszkedik a számlához. És nézd meg, hogy az alulmozgató mosdó. Miaú.

Reméljük, hogy a várakozás megéri mindazt, amit kedves olvasók. Szeretnénk tudni, mit gondolsz!

További hozzászólások a Young House Love -tól

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *