Az USB 3G mobil szélessávú megosztás megosztása egy WiFi útválasztóval

korábban a mobil szélessávú sávot fedtük le az automatizált otthonban. A kábel vagy ADSL nélküli emberek számára hozzáférhető vagy mozgó emberek számára megfelelő.

De pontosan hogyan osztja meg? A három mobil szélessávú kar most a Huawei D100 vezeték nélküli útválasztót kínálja opcionális extraként. Csak ploginálja az USB modemét, és ossza meg a 3G szélessávú sávját a munkája, a ház körül, vagy akár utasokat kínál egy autókban és teherautóban, vagy buszon, WiFi Web Access -rel. Nézze meg az alábbiakban az Unboxing videót.

„Ha olyan vezeték nélküli szélessávú sávot szeretne, amelyet megoszthat, bár nem akarja a vezetékes költségét vagy gondját, akkor vezeték nélküli útválasztóra, valamint Huawei mobil szélessávú USB Dongle -re van szüksége 3 -tól.

Csak dugja be a 3 mobil szélessávú dongle* -et az útválasztóba, valamint hozzáférhet az internethez, amelyet megoszthat a Wi-Fi-kompatibilis eszközökkel, például a PC-vel, a Mac-vel vagy a laptopjával. Egyszerre még egynél sokkal több számítógépet is összekapcsolhat, csak egy dongle segítségével. ”

Többet akar? – Kövessen minket a Twitteren, mint mi a Facebookon, vagy iratkozzon fel az RSS -hírcsatornánkra. Még ezeket a híreket is eljuttathatja e -mailben, minden nap egyenesen a postaládájába

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *