Áttekintés: RAVPower RP-PB14 XTREME-Az utolsó hordozható akkumulátor, amire szükséged van?

Kezdem elhinni, hogy problémám van. A külső akkumulátorok iránti érdeklődésem fétissé válhat, azonban ezek az energiaboltok fontosak a digitális életmódunk szempontjából. A legújabb elektronszivattyú, hogy az étvágyamat a RAVPower RP-PB14 XTREME.

Az Xtreme egy tipp ennek az egységeknek a teljesítményére, ez egy húsos tápegység. A több mint fél kiló, valamint a 18,5 cms x 12,4 cms x 1,8 cm -es méretű mérlegeléssel ez nem lesz alakú a zsebében. Ennek ellenére nagy képessége az előnye, és még mindig alig elegendő ahhoz, hogy bármilyen típusú táskában formában legyen.

A 23 000 mAh -os 5 V -os kimenet például körülbelül 12 -szer újratölti az iPhone -t, egy Galaxy S4 -et körülbelül 7 -szer, valamint egy iPad levegőt is üres és kétszer teljes egészében. Ezenkívül az akkumulátor különféle nagyobb feszültségeket adhat ki a netbookok, a notebookok és a laptopok számára is.

A készlet

Magának az akkumulátornak a készlete mellett a készlet 4 töltő -tippet tartalmaz a mobil eszközökhöz (Samsung, Nokia, Mini, valamint a Micro USB), valamint a 2 x USB teljesítmény -vezetékeket, valamint különféle 10 töltő -tippeket a laptopokhoz (lásd alább) valamint egy DC vezet, hogy bekapcsolja őket. Van még egy filc behozott helyzet is, hogy mindent beépítsen.

Érezd az erőt

A BIT LCD képernyő kiváló minőségű levegőt biztosít a rendszer számára, és megmutatja a cellák tartós teljesítményszintjét (mindkettő vizuálisan rudakban egy adagérték mellett). Ezen felül megjelenik az USB jel, amikor az USB -portok bármelyikével töltik.

A felső alumínium test (műanyag alsó fele) segíti a hőeloszlásban, valamint a tok felső széle mentén 4 port található. A delegált jobboldaltól kezdve az első a bemeneti port, ezt felhasználják az akkumulátor felszámításához a mellékelt AC hálózati töltőből (15-24 V 2a), amely a világ minden tájáról működni fog, mivel 100-240 V 50-60Hz. Körülbelül 6 órát vesz igénybe a teljes töltés.

Következő az USB 2 port, ez egy 2,5A kimenet, amely teljes sebességgel, valamint azoknak a többi teljesítményű kapzsi eszközöknek, mint például a Galaxy Tab vagy a Nexus 7 díjat számít fel. Az USB 1 port egy alapvető 1.0A kimenet az Ön számára Az iPhone, az Android okostelefon, a hordozható játékkonzol stb. Végül a legmegfelelőbb port a DC kimenet a laptopok és a notebookok töltéséhez.

Ellenőrizze a laptop AC adapterét a szükséges feszültség meghatározásához, majd tartsa le az egyetlen függvénygombot, amíg a feszültségérték villogni kezd. Nyomja meg a gombot ismét a kimeneti opciókkal való kerékpározáshoz (9, 12, 16, 19, valamint 20 volt). Ha a megfelelő értéken jelenik meg, hagyja néhány másodpercig villogni, valamint leáll, és zárja az adott kimenetet.

A készletben szereplő 10 notebook -tipp összekapcsolja az akkumulátort az Acer, Asus, Benq, Dell, HP, Lenovo, Samsung, Sony, valamint a Toshiba legtöbb egységével.

MacBook otthonának lenni egyértelmű mulasztás van ebből a listából, nem kérdés az Apple védett csatlakozójáról. Ennek ellenére egy gyors böngészés megfordítja ezeket az olcsó Apple Magsafe -t, valamint a Magesafe 2 zsinórokat, így lehetséges, hogy felépítsen valamit a Cupertino számítógépéhez. De csatlakoztasson bármilyen típusú Heath Robinson -kontrakciót a saját felelősségére a fényes, költséges MacBook -ba.

Használhatja mindkét USB -bölcs portot, amikor (3,5a Max), és akár egyidejűleg 3 eszközt fizet, ha a laptopot pontosan ugyanabban az időben adja hozzá (4,5a teljes kimenet). Az utasítások a 80% -os hatékonyságra utalnak, amely azt jelenti, hogy a rendszer „… a teljes kapacitás kb. 20% -át fogyasztja, beleértve az áramkör melegítését, valamint a feszültség átalakítását”.

A RAVPower állapota szerint a rendszerükben alkalmazott lítium-polimer sejtek állandóbbak és biztonságosabbak, mint a Li-ion, valamint nagyszerűek több mint 500 újratöltési ciklusnál. Szívesen rámutatnak ennek a rendszernek a többi biztonsági jellemzőjére, valamint a túlterhelés, a túlfeszültség, a túláram, a túláramlás, valamint a rövidzárlat árajánlatának védelmére, valamint a rövidzárlatra, ha szükséges. A tipikus felhasználásban a rendszer 5 és 20 másodperc között automatikusan kikapcsol, miután leválasztották.

Alsó sor

Nemrégiben becsomagoltuk az RP-PB14-et egy hosszú háztartási járművek útjára, valamint annak ellenére, hogy USB-energiát kínáltak az autóban, a hátsó ülések az akkumulátor felhasználására szolgáltak, mivel ez azt jelentette, hogy (rövid) villám, valamint a mikro- Az USB -kábelek nem voltak olyan feszítettek és korlátozóak, mint a jármű adapteréhez csatlakoztatva.

A RAVPower rendszer óriási képessége különösen hasznos lenne a hosszú járatoknál. Noha észrevettem, hogy fokozott a veszély, hogy manapság a repülőtéri biztonságon húzzák a kézi poggyász akkumulátorát. Az elmúlt 4 járat közül 4-nél megállítottak a röntgenfelvételen, hogy jobban megnézhessék ezt a kisebb akkumulátort.

Gyerekem látszólag néhány órán belül el tud engedni az okostelefon -akkumulátort, valamint, mivel néhány hét múlva elindítja az egyetemet. Ez lesz a tökéletes eszköz a hátizsákjához- Az informatikai gyakornokok népszerűségét is biztosítani kell, amikor a Word kijön, hogy olyan energiaforrást csomagol, amely egész nap több eszközt fog tartani.

A Ravpower Xtreme erős, nagy kapacitású energiaforrás, amely a legtöbb embert sok napos utazás, kemping, áramszünet vagy bármi más alatt fogja látni. Ha olyan húsos akkumulátor után áll, amely sokoldalú, hogy a legtöbb kortárs elektronika felszámításához elegendő legyen, akkor ez határozottan méltó jelölt bárki rövid listára.

Elérhető az Amazon -tól

#
Előnézet
Termék
Értékelés
Ár

1

CoolReall PowerBank 20000mAh, praktikus külső akkumulátor 2 gyors kimenetel (2,0a + 2.0a), hordozható …

1 068 vélemény

£ 17.99

Vásároljon az Amazon -on

2

Ugreen 20000mah Power Bank PD 20W gyors töltés USB C hordozható töltőcsomag kompatibilis …

19 Vélemények

42,99 £

Vásároljon az Amazon -on

3

Riwnni USB Power Bank 20000 MaH nagy képességű akkumulátor C típusú áramszállítással PD 18 W Mobile …

1320 értékelés

13,90 £

Vásároljon az Amazon -on

ravpower.com

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

Utolsó frissítés a 2021-10-04-en / affiliate linkek / képek az Amazon termékmarketing API-ból

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *