Beépített beépítések egy középen kívüli kandallóhoz

Q. A kandallóm 13 hüvelyk távolságra van, és szeretnék mindkét oldalon padlótól a mennyezetig érő polcokat építeni. Az aszimmetria miatt ez furcsának tűnik? Ezenkívül meg akarjuk reflektálni a régi stukkó kandallót, de korlátozódik az a tény, hogy maga az ajtó eddig beilleszkedik. Felhívhatjuk -e, vagy le kell -e bontani a szerkezetet?

? Christina Lee

A. A beépített beépítések hozzáadása valójában segíti a kandalló falának aszimmetriáját. A szekrények sokkal folyamatosbbá teszik a falat, és a taktikai köpenyt és a kiegészítő kijelzővel becsaphatja a szemét.

Minden bizonnyal egy tiszta palával kell kezdenie, ahol a kandalló vonatkozik. A meglévő stukkó környéke a kandalló távoli és nem kívánatosnak tűnik. Távolítsa el a környéket, beleértve a csempéket, valamint a kandalló ajtaját. Permetezze be az ajtót egy szatén kivitelű Tremclad -rel, fekete színben. A költségvetéstől függően tökéletes lenne a kandalló nyitása egy faszén pala vagy egyszerű márvány mellett. Az olcsóbb lehetőség a porcelán vagy a kerámia csempe kiválasztása. Az egyik, amely utánozza a Stone-t, a legjobb, és a sötét szürke szín ellentétben áll az új beépített beépítésekkel és köpenyekkel. Használjon ugyanazt a kő vagy csempe a padlón a kandallóhoz. Mivel a surround kinyúlik a falról, akár az oldalakat is csempézi, és telepítsen egy egyszerű fatörzset a nyílás fölé, vagy gondoljon egy hagyományos „surround” hozzáadásra, amely mindkét oldalt és a kandalló nyílásának tetejét lefedi. Frissítse a köpenyt és az új beépített ins-in-et egy meleg fehérre, mint például Benjamin Moore Cloud White (OC-130).

Ha a költségvetési engedélyek engedélyezik, próbáljon meg ajtókat hozzáadni a beépített beépítésekhez, ahelyett, hogy csak nyitott polcokat jelentene. A szekrény alján lévő ajtók extra tárolást tesznek lehetővé. A köpeny tetején lévő tükör tükrözi a fényt a szobába, és a sínvilágítás egyszerű függő rögzítőjével történő cseréje szikrát és stílust ad. A klasszikus fekete kandalló képernyő még naprakészen hozza a kandallót, és a bal oldali kandallószerszámok sokkal több ömlesztett és érdeklődést eredményeznek a fal nagyobb oldalához. Csoportosítsa a köpeny megjelenítését sokkal inkább a köpeny bal oldala felé is, ismét egy kicsit nagyobb érdeklődést adva a nagyobb oldalnak, így minden kiegyensúlyozottnak tűnik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *