Az XAP Desktop Beta 2

James Traynor nemrégiben kiadta a Beta V2 -t kiemelkedő „XAP Desktop” szoftveréről …

Új funkciók

Proxy támogatás minden internet -hozzáféréshez

Sokkal gyorsabb XAP processzor

A kijelző könyvtár most már webes engedélyezve van. Tehát a helyi könyvtárból származó kijelzők betöltése mellett, amely az asztalon szállít, akkor az internetről kapja meg őket. Bonyolultnak hangzik, de nagyon könnyen használható, valójában a kijelző nevében lévő (web) kivételével, nem tudnád, hogy egyáltalán megkapja őket az internetről.

A tálca ikonja most egy webmenüvel rendelkezik, amely a proxy -kiszolgáló beállításának helye is van egy frissítési opcióval. Ez letölt egy kis szöveges fájlt, amely tartalmazza a rendelkezésre álló kijelzők legfrissebb listáját.

És végül a nagy új funkció, a szkriptmotor.Az előző asztali számítógépek Az összes kijelző lényegében az információt egyenesen egy XAP üzenetből vette, és megjelenítette. Lehet, hogy egy kicsit megcsinálja, de ennyi volt. Most már nagyjából megtehet bármit, amit csak akar, a hagyományos VBScript segítségével. A szkriptek a kijelző részét képezik, és az összes többi kijelzőfájllal együtt töltik be. Olyan egyszerű .txt fájlokat tárolnak, és olyan sok lehet, amennyit csak akar. A szkriptek futnak három eszköz. Billentyűvel nyomja meg egy esemény részeként, amikor egy xapvar frissül, és amikor az XAPVAR megváltozik. Amit a szkript csinál, az ön rajtad múlik, de az összes hagyományos VBScript parancsot, valamint egy extra rakományt használhat a kijelzők bármely aspektusának vezérlésére, nem csak a szkript kiváltó kijelzőjét.

Mit jelent ez mind? – A két példa kijelző használata, amely a Scripts hírek megjelenítését használja – Általában 5 forrásból származó hírcímkéken gördíti át. Van egy gombja, amely kattintáskor kibővíti a kijelzőt, és most sokkal több információt mutat az egyes hírforrásokról, és vannak hátra és előre gombokkal, hogy átkerüljék a hírforrásokat. Minden történetnek van egy gombja, amely kattintáskor egy weboldal megjelenik, az oldal a teljes történet. Ezen gombok mindegyike egy olyan szkript, amely a címkéket mozgatja, megváltoztatja a hátteret, és frissíti a címkéket és az eszköztippeket.

Audiovezérlő – Amikor egy új dal lejátssza ezt a kijelzőt, hallgatja a dal elérési útját. Az On Change Script használatával az az, ahonnan az MP3 származik, és a borító művészetét keresi. Ha talál néhányat, akkor megjeleníti a kijelzőn. Minden, ami az eredeti kijelző tetején és a hordozó vezérlők tetején van. A MI4.biz útmutatók szakasza sokkal több információval rendelkezik a szkript interfészről, és sokkal több útmutató következik

Kattintson ide az XAP asztalhoz

Többet akar? – Kövessen minket a Twitteren, mint mi a Facebookon, vagy iratkozzon fel az RSS -hírcsatornánkra. Még ezeket a híreket is eljuttathatja e -mailben, minden nap egyenesen a postaládájába

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *