A Keene Eye Routing Commander több Sky dobozt irányít

Íme egy új eszköz, amely áldás lesz az egyedi telepítőknek, valamint a DIY House Automators számára. A Keene Eye Routing Commanding (vagy rövidre KERC) egy olyan eszköz, amely lehetővé teszi több Sky Tunert pontosan ugyanazon a helyen – esetleg egy szekrény vagy 19 ″ állvány -, hogy külön -külön kezeljék.

„KERC – Több Sky -vevő független kezelése ugyanazon a kabinetben. A KERC egy fejlett IR -kezelő -elosztó eszköz, amelyet elsősorban az Egyesült Királyság Sky® műholdas dekódolókkal való felhasználására terveztek. Különösen alkalmas több Sky® vevő telepítésére, mivel képes legyőzni az azonos típusú vevők kérdését, mindegyik pontosan ugyanazon IR kódra reagál.

A KERC képes dekódolni a Sky® IR kezelési jeleinek különböző módjait, és szükség szerint elérheti azokat a vevő kimenetekhez.

Ezt úgy éri el, ha egy már beépített létesítményt használ a távirányítóhoz. A Sky® vevőhöz mellékelt távirányító kezelés három különböző vevőkészülék típusára (Standard, Sky+® & Skyhd®), valamint a négy különböző üzemmód egyikéhez (0,1,2 és 3) is beállítható. Összességében 12 lehetséges IR -kód. A KERC képes megkülönböztetni ezeket a különféle típusokat, és ennek megfelelően elérheti az IR jelet.

Függetlenül kezelje több égbolt -vevőt ugyanazon a szekrényben

„Keresztes vezetékes” szekrény-oldatban biztosít

Távolítsa el az IR vérzést, valamint a keresztbeszélgetést

Az eredeti Sky Remotes -szel fog működni ”

A KERC -t most 99,00 fontot kínálják

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *