Végül egy brit homeKit aljzat – Elgato Eve Energy

[Frissítés – Vizsgálja meg az Elgato Eve Energy áttekintését]

Az Elgato kiadta az első brit plug-in Wise House Socket-t, hogy támogassa az Apple HomeKit-t. Az EVE Energy egy kapcsoló, valamint a Bluetooth alacsony energiát használó tápegység.

Az Eve Energy -t gondosan úgy tervezték, hogy a ház okosabbá, nem bonyolultabbá váljon. Az energiahatékony Bluetooth-bölcs innováció biztosítja a megbízható működést anélkül, hogy befolyásolná a már zsúfolt Wi-Fi beállítást.

És mivel az Eve Energy nem követeli meg, hogy folyamatosan zavarja a többi vezeték nélküli eszközt, akkor valóban kevesebb energiát tudsz venni, nem pedig többet.

Támogatott eszközök: Az EVE -nek iPhone, iPad vagy iPod érintésre van szüksége az iOS 9.1 vagy újabb használatával. A HomeKitnek iPhone, iPad vagy iPod érintésre van szüksége az iOS 8.1 vagy újabb használatával. A HomeKit-kompatibilis tartozékok házától távol tartott tartozékok ellenőrzéséhez Apple TV-re (harmadik generáció vagy későbbi) van szükség az Apple TV szoftver alkalmazás 7.0 vagy újabb, valamint iPhone, iPad vagy iPod Touch segítségével az iOS 8.1 vagy újabb verzióval. Megjegyzés: Az iPad 2 nem támogatott.

Eladás

404 Vélemények

Eve Energy UK – Wise Plug & Power Meter, kapcsolja be a kapcsolt eszközöket, valamint ki, hangvezérlés, nincs szükség hídra, Bluetooth alacsony energia (Apple HomeKit), Fehér

Kapcsolja be a készülékeket, és ki van kapcsolva egy egyszerű TAP vagy Siri Voice parancsgal
Használjon beépített rutinokat az eszközök azonnali váltásához
Pontosan nézze meg, hogy mekkora energiát használ a kapcsolt készülékei

£ 37,05

Vásároljon az Amazon -on

Elgato.com: Elérhető az Amazon -tól

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

Utolsó frissítés a 2021-10-04-en / affiliate linkek / képek az Amazon termékmarketing API-ból

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *