nemrég kaptuk meg ezt a sajtóközleményt az Egyesült Királyság Automation -től… „A Smarthome Company UK Automation ma bejelentette, hogy az amerikai gyártó ActionTec amerikai gyártójától származó Skype termékek díjnyertes Vosky termékcsaládja már online vásárolható áruházukból.

A Vosky Call Center „A CES 2006 tíz legfontosabb eszközének” egyikének szavazata lehetővé teszi, hogy Skype hívásokat kezdeményezzen és fogadjon az otthoni telefonrendszerből, valamint lehetőséget adjon arra, hogy tárcsázza a call centerbe, és bármivel Skype -hívásokat kezdeményezzen. Telefonos kézibeszélő bárhonnan.

Most hívásokat kezdeményezhet más Skype -felhasználók vagy telefonszámok külföldön a mobiltelefonjával, és csak a hívás -díjat fizetheti vissza a házához (plusz az alkalmazandó Skypeout árfolyamok), ami jelentősen csökkenti a mobiltelefon -költségeket. “Ez egy trükk póni, de jó.” – mondta a Times Online.

A Vosky Call Center könnyen beállítható, könnyen használható és kiskereskedelem 42,95 GBP-ért. ÁFA.

A Vosky tartományban szereplő egyéb termékek közé tartozik a Chatterbox: A Skype és az Internet Phone varázsló olcsó USB -hangszórója: A call center előfutára, amely lehetővé teszi a Skype hívások kezdeményezését otthoni telefonjával, de nem tárcsázza a távoli helyről. ”

További részletek: www.vosky.com

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *