Az AMX elindítja a Panoramic Modero X sorozat SMART HOME TouchPanels

, az AMX elindította az új Modero X sorozatot, a szuper széles, panorámás, keret nélküli érintőképernyős sorozatot. Az új forma tényező lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy egyetlen képernyőn többet irányítson – anélkül, hogy át kellene néznie a további felhasználói felület elemeket. Az egységek élig és élig üvegig, kapacitív multi-touch, HD kamera, Bluetooth és még a terepi kommunikációs technológia közelében is vannak. Nézze meg a videót az ugrás után.

„Az AMX, az egységes vezérlő- és automatizálási megoldások vezető gyártója bemutatta az úttörő új Modero X sorozatú keret nélküli, panorámás és szélesképernyős érintőpaneleket. Intuitív felhasználói élményt és valóban ergonómiai kialakítást kínálva a Modero X sorozat újradefiniálja az érintőpanel technológiát azáltal, hogy a felhasználóknak új „vezérlőfelületet” ad a felhasználóknak, amelyeken több tevékenységet végezhetnek, egyszerre.

Új perspektívát adva a TouchPanel Design koncepciójáról, a Modero X sorozat egyesíti az Edge-2-élű üveg és az alacsony profilú, hogy felhasználhatóbb helyet és gazdagon vonzó felhasználói élményt nyújtson. Az első kiadás a panorámás modellek lesznek, amelyek mind a 20,3 ″ -ben lesznek elérhetők, mérve egy lenyűgöző 18,7 ″ hosszú és 7,75 ″ magas, több mint 145 négyzet hüvelyk felhasználható vezérlési felület; és egy 19,4 ″, amely ugyanolyan lenyűgöző 18,7 ″ széles és 5,15 ″ magas, és több mint 96 négyzet hüvelyk felhasználható vezérlőfelületet szállít.

Mind a 20,3 ″, mind a 19,4 ”-es modellek asztallapként, valamint a portré és a tájfali modellekként kaphatók. Az asztali tetejű modelleket kifejezetten nagyon alacsony profilúaként tervezték, hogy minimalizálják annak lehetőségét, hogy az érintőképesség akadályozza a felhasználó nézetét. A falmodellek hatékonyan használhatók dobogóra vagy külső konferenciatermekben, hogy biztosítsák a szoba ütemezését vagy a digitális jelzőfelületet, vagy egyszerűen egy másik módszert az építőszemélyekkel való kommunikációhoz. Portré módban a Modero X sorozat kijelző hosszabb vezérlési felületet kínál, amely élvonalbeli megjelenést hoz létre korlátlan interaktív audiovizuális lehetőségekkel, és megfelel a magassági telepítési követelmények széles skálájának.

Az egyenletesebb alkalmazási tartomány támogatása érdekében 2012 -ben három további Modero X sorozatméret lesz elérhető. Az 5 ″, 7 ″ és 10 ″ modellek lenyűgöző 16 × 9 képarányt tartalmaznak, és ugyanazokat a fejlett technológiákat tartalmazzák, mint a panorámás modellek, mint a panorámás modellek –

A Modero X sorozat hardverre kész a legújabb technológiák alkalmazására. Integrált, nagyfelbontású kamera a videocsevegéshez és a konferenciákhoz, a Bluetooth és az USB külső telefonkapcsolatok, a nagyfelbontású video streaming és a közeli kommunikációs technológiák támogatása csak néhány a sok fejlett funkció közül, amelyek a Modero X sorozatot kiemelik a verseny.

„Míg a Modero X sorozat radikális eltérés a hagyományos érintőképességektől, nem csak itt álltunk meg” – magyarázza Kevin Morrison, az AMX Europe ügyvezető igazgatója. „A felhasználói élmény személyre szabása mindig kiemelkedő fontosságú az AMX -nél, csakúgy, mint az olyan technológiák, mint az NFC. Noha az NFC technológiája csak most kezd megjelenni a piacon, alapkivitelben is belefoglaljuk azt, és ez jelzi a személyes mobil eszközökkel való jövőbeli integráció előrejelzését. ”

www.amx.com

Többet akar? – Kövesse minket a Twitteren, mint a Facebookon, vagy feliratkozzon az RSS -hírcsatornánkra. Még ezeket a híreket is eljuttathatja e -mailben, egyenesen a postaládájába minden nap.

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *