Konyhai készülék színek

Q. Nemrég vásároltunk egy új otthont egy nyitott koncepció konyhával/családi szobával. A feleségem fehér mázzal választotta a Buttermilk szekrényeket, és segítségre van szükségünk a munkalap, a falfesték és a készülék színében. Megőrül minket! Különösen a készülékek. Szeretem a fehéret, szereti a feketét, és mindketten szeretjük a rozsdamentes acélt. De ha pénzt takaríthatunk meg a rozsdamentes acél elkerülésével, és mégis van egy vizuálisan vonzó konyhával, akkor csodálatos lenne!

A. Ragaszkodjon a szekrény krémes színével a konyhájának falaihoz. Az író színe fényes szobát kínál, és a meleg felhangok felhasználásával, a szekrények és falak ugyanolyan világos színének festésével, a hely nagyobbnak érzi magát.

A munkalap egy nagyszerű terület, hogy kontrasztot hozzon létre olyan anyagok felhasználásával, mint a sötét szürke szappankő vagy a fekete gránit. A szappankő világosszürke, ha új, és gazdag, faszén színűre mélyül és gyakori olajozással. A gránit gazdag, tartós lehetőség is, és a csiszolt faszénszürke vagy a fekete szemmel ellentétes lenne a krémfalakkal és a szekrényekkel.

A rozsdamentes acélból készült készülékek minden bizonnyal drámát és stílust adnának a szobához, de a konyhát továbbra is fehérek látják. Nem hibázhatsz a White-val, és szépen belekeverednek az off-fehér konyhájába. Egy másik okos módszer a rozsdamentes megjelenés elérésére anélkül, hogy túl sokat költene, ha inkább rozsdamentes acéltartályokat és kiegészítőket adunk a helyiségbe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *