Kérdezzen meg egy tervezőt: Friss homlokzat

Q. Házi homlokzata kiegyensúlyozatlan, vagy talán ugyanolyan szokásos a tetején. Hiszünk abban, hogy redőnyöket adunk a Windows középső készletéhez. Hisz abban, hogy ez segítene? Meg kellene -e hívnunk a redőnyöket az ajtóhoz, vagy még egy színt használnunk? Hálásak vagyunk bármilyen típusú tanácsért!

– M.K., e -mailben (a saját kérdésének benyújtásához lásd: Ass As As Designer ™ oldalunkat.)

A. Biztosítsa az egyensúlyt és a kontrasztot.

Egyetértek azzal, hogy a homlokzat mérete ki van kapcsolva – az ablakai ugyanúgy rövidek és szélesek, és nem formájúak a sokkal szokásosabb funkciókkal. Nem hiszem, hogy a követelmények redőnyök, bármennyire új dupla-hung-ablakok, amelyek sokkal jelentősebb kerettel, mint például a Pella Proline (látható), még az arányokat is kihúzzák (nézd meg az otthonokat a motivációs lövésünkben). Míg az új ablakoknak szükségük van valamilyen épületre és költségre, nagy különbséget fognak tenni. Ha most nem tudja kicserélni az összes ablakot, kezdje az elsődleges szintű személyekkel.

Az iparvágány jelenlegi színei, valamint a zárt terasz szintén különböznek egymástól. Tartsa az iparvágányt, ahogy van, és festse a teraszot, hogy megfeleljen-az expozíció (6J2-4) a Beauti-tone (látható) által meglehetősen közel néz ki. Adjon hozzá kontrasztot a lépcsőhöz, mint a motivációs lövéshez: Festje meg a futófelületeket egy közepes szürke, mint például az irónia (6L1-6), a Beauti-tone (ábrán), valamint a korlátokat, valamint az expozícióban lévő korlátokat (6J2-4) – (Ha tervezi a reroofot, válassza a fekete zsindely lehetőséget. Az új színekkel jól fog működni.)

Adjon hozzá lengyeleket az érintések kitöltésével.

Az új ablakok erős vonalaival a jelenlegi ajtó, a kis rajongói fényével, a helyről néz ki. Cserélje ki egy klasszikus, festhető ajtóval egy nagy, mullioned ablakra, mint például a Masonitból származó Belleville Smooth (látható), és festse fel egy árnyékot, mint a Beauti-Tone árnyéka (5q3-7, látható).

Középpontja a Brookside Wall Lantern (látható) az ajtó feletti fejlesztési megvilágításból, és állítson be egy egyszerű, bár a grafikus otthoni számokat (látható) a Lowe -től, hogy a bejárat tisztább megjelenést biztosítson. Végül, a növényi szobrászati ​​boxwood (látható) az elülső ablak alatt, hogy lágy növényréteget adjon hozzá.

Lásd még sokkal kérdezzen egy tervezői válaszokat. Ráadásul küldje el saját kérdését, útmutatásokkal az As As As As Designer ™ oldalról.

1. Brookside Lantern, fejlesztési világítás. 2. Festék: irónia (6L1-6, felső), árnyékterületek (5q3-7, bal alsó), expozíció (6J2-4), Beauti-tone. 3. Ajtó, masonit. 4. Boxwood, Sheridan óvodák. 5. Otthoni számok, Lowe’s. 6. Ablak, pella.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *