Áttekintés: Tenda 4G680 v2.0 4G LTE útválasztó wifi -vel

olyan időkben, mint ezek, a szélessávú kiesés gondolatai elegendőek ahhoz, hogy megborzongjanak. Tehát itt van egy pillantás a Tenda 4G LTE szélessávú útválasztóra, amely csak megmentheti a józanságát.

4G a wifi -hez

A 4G680V2.0 N300 egy útválasztó Volte -val (Voice Over LTE), és a Tenda szerint „több mint 300 mobil/mobilhálózatot támogat több mint 135 országban”.

Mindent, amire szüksége van, egyetlen dobozban, hogy megkapja a 3G vagy 4G LTE mobiltelefon -szélessávú sávot, és WiFi -hálózatsá alakítsa, amelyet felhasználhat egy internetkapcsolat megosztására akár 32 eszközzel.

Az általa létrehozott 2,4 GHz -es 802.11 b/g/n vezeték nélküli LAN akár 300 Mbps sebességgel és 50 Mbps sebességgel is továbbíthatja az adatokat, ahol a helyi mobilhálózat támogatja.

Amellett, hogy biztonsági másolatot tart, amikor az útját fel kell ásni, vagy valamilyen más leállást is, akkor a legjobb lehet egy pillanatnyi iroda, nyaralóházak vagy vidéki házak számára, amelyek szélessávúak vannak. Még azt is olvastam, hogy az emberek WiFi hotspotként is használják őket a kocsijukban.

Beállít

A doboz tartalmazza a 4G680V2.0 egységet, a Quick Install Guide -t, a két antennát a 12 V/1A tápegység, az Ethernet kábel és az RJ11 telefonkábel.

Egy -két percen belül az egység elindult, és képes voltam csatlakozni a WiFi hálózatához és hozzáférni az internethez.

A telepítésünk valójában a hirdetett „Zero Config” -nek élt. Most vettem ki a dobozból, és a három adat sima egyikét az egység aljába robbantottam (bármely hálózathoz kinyitva van), és bekapcsoltam.

Beállíthatja a maximális havi adatfelhasználási korlátot a mobilalkalmazás segítségével, amely automatikusan leválasztja a mobilhálózatot, hogy elkerülje a túladatokat.

Két rejtett belső antenna kezeli a Wi-Fi-t, míg a két külső 3G / 4G-re vonatkozik. Mivel az egység eltávolítható celluláris antennákkal (SMA -csatlakozókkal) rendelkezik, lehetőséget kell készítenie arra, hogy cserélje őket egy ilyen, vagy akár egy ilyen külső antenna érdekében, hogy valóban maximalizálja a jel szilárdságát.

Mindaddig, amíg a SIM támogatja (nem csak az adatok), egyidejűleg telefonhívásokat is kezdeményezhet, ha egy normál kézibeszélőt csatlakoztat a hátsó RJ11 telefonporthoz. Hívásokat kezdeményezhet, és egyszerre használhatja a WiFi adathálózatot.

Az útválasztót böngészővel (alapértelmezett 192.168.0.1 admin: admin) vagy Telnet segítségével kezelheti. Biztosíthatja a DHCP -t (vagy sem), bár érdemes rámutatni, hogy az útválasztó nem engedélyezi a port továbbítását.

A WAN -port lehetővé teszi, hogy ehelyett a vezetékes szélessávú sávot csatlakoztassa, az egységet a WiFi -hez képest használva, és a mobiltelefon -funkció mozgatását a feladatátvételi biztonsági mentési lehetőséggé.

Ítélet

Besorolás: 5 -ből 4,5.

Ez az egység kiváló volt a tesztjeinkben. Egyenesen a dobozból működött nulla konfigurációval, és jól megalapozott egy megbízható WiFi hálózatot a 4G mobilhálózatból. Félcsillagot dobok le a port -továbbítási képességek nélkül, de összesen erősen ajánlottak.

Elérhető az Amazon-tól

320 vélemények

Tenda 4G680 300Mbps 4G Mobile Wi-Fi útválasztó, 4G útválasztó SIM-nyílással, nincs szükség konfigurációra, 2 levehető antenna, 2 gyors port, adatforgalom-megfigyelés, uk dugó

4G SIM mobil útválasztó a 4G LTE Advanced Networks jelenlegi generációjával megoszthatja a 4G LTE hálózatot 32 eszközzel, és akár 150 Mbps -os letöltési sebességet élvezhet, és 50 Mbps sebességgel közzéteszi
Könnyen használható SIM-kártyák kompatibilitása több mint 135 országban, csak csatlakoztassa a kiválasztott SIM-kártyát, majd élvezze a nagysebességű interneten, konfiguráció nélkül
4G Mobile útválasztó LAN/WAN portokkal ellátott lehetőségek és rugalmasság Csatlakoztassa az Ethernet -kábelt a LAN/WAN porthoz a rugalmas hozzáféréshez biztonsági mentésként, ha nem tud 4G csatlakozást kapni

Legyen az Amazon

Tendacn.com

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest2
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

Utolsó frissítés 2021-10-04 / Affiliate Links / Képek az Amazon termékről Advertising API

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *