Az új utólagos felszerelés Z-hullámú bölcs házvezérlő

A Merten nemrég feltárta új „Connect” rendszerét, a Z-Wave technológián alapuló. A (hatalmas) retro-fit piacon célzott Squarley, a rendszer a „Connect Radio Center” körül található. Ez a falra szerelt központi contoller színes LCD -képernyővel, valamint egyedi konfigurálható gombokkal rendelkezik, amelyek mindegyike az USB -n keresztül programozható. Ellenőrizte a teljes sajtóközleményt.

„A Merten új rádiórendszerrel bővítette termékprogramját. A vezeték nélküli házban közös Z-hullámon alapuló link-szolgáltatás kezelésével az üzleti vállalkozás a gyorsan növekvő átalakítási piacon foglalkozik. A Merten rádiórendszere alapvető építőelemet jelent az épületek házkezelő szolgáltatásainak olcsó utólagos felszerelése felé, és ezért a villanyszerelők, valamint a végfogyasztók széles körben felhasználhatók. A Z-Wave Common felhasználásával a rádiórendszer interoperálható más gyártók szolgáltatásaival, ezért ideális integrációt nyújt a fényvezérlés, az űr éghajlat, a multimédia, valamint a biztonsági és biztonsági alkalmazások stb. beleértve a piaci óriásokat, a Cooper Industries, a Danfoss, az Intel, az Intermatic, a Leviton, a Monster, a Universal Electronics (UEI), valamint a Wayne-Dalton a Z-Wave Alliance tagjai, valamint a Z-Wave House javát választották. Kezelje a technológiát. Ma már több mint 170 Z-hullámú terméket kínálnak a piacon.

Az átalakítási piac várhatóan gyors növekedést mutat az elkövetkező néhány évben. Egyedül Németországban sokkal több mint 30 millió apartman, valamint az otthonok is 30 év, valamint idősebbek, a mai minimumkövetelményekkel, amelyek alig teljesülnek az elektromos telepítésre. Sok tulajdonos és a tervező eddig elkerüli a kortárs elektromos telepítési innováció utólagos felszerelését a magas költségek óta. A Merten kortárs Link rádiórendszerével ez a múlt kérdése, mivel ez olcsó lehetővé teszi a régebbi épületek egyszerű utólagos felszerelése mellett, nagy költségek újrahasznosítása nélkül. Ezenkívül az utasok a link rádiórendszerrel is frissíthetik bérelt lakásaikat, és ismételten kiküszöbölhetik a modulokat, amikor újra költöznek.

A link rádiórendszer Mertenből
A Z-Wave Common-en alapuló szolgáltatás egy rádiórendszer, amelynek kétirányú, elismert átvitele van az átjáró és a diagnosztikai eszköz mellett. Számos felhasználási lehetőséget kínál a vezeték nélküli fényvezérlés, az űr éghajlat, az energiatakarékosság, a multimédia, valamint az épületkezelő funkciók összekapcsolására szolgáló multimédiás alkalmazások összekapcsolására szolgáló biztonsági és biztonsági és biztonsági alkalmazások területén. A 868 MHz -rel az új Merten rádiórendszer olyan frekvencián működik, amelyet kifejezetten a rövid fajtájú rádió számára fenntartottak, és hihetetlenül robusztus. A megkülönböztetett címzés lehetővé teszi több rádiórendszer problémamentes egyidejű működését. A rendszer rendkívül gyorsan telepíthető, valamint konfigurálható, valamint a telepítések bármikor meghosszabbíthatók. Az otthonban a rendszer rádiófajta körülbelül 30 méter, az összeszerelés beállításától függően, az általános épületfeltételek, például a falvastagság mellett. Nyilvános alkalmazásban a rádiófajta akár 100 méter is. A rendkívül rövid végrehajtási idő miatt, amely alkalmazásonként 50 milliszekundum, a Merten rádiórendszere csak akkor sugározza, amikor egy rádióadó aktiválódik. Ez a működési mód nem csak rendkívül költséghatékony, ugyanakkor az építési biológiai szempontból is előnyei vannak. A mobiltelefonhoz képest a Link rádiórendszer csillogó kisülése alacsonyabb az 1/10.000 elemnél.

A Link Radio Center központi szempontként működik, amely grafikus egyedi interfészgel (Merten@Home) van felszerelve. Nyolc teljesen ingyenes programozható működési titkával, valamint egy 3,5 hüvelykes színes képernyővel rendelkezik, amely a rádiórendszer központi kezelési aspektusává válik. A rádióközpont emellett biztosítja a megfelelőségeket: 32 előre definiált forgatókönyv, valamint egy 20 hetes, valamint 12 éves időzítő -kapcsoló programokkal rendelkező óraimer. A piezo hangszórót integrálták az akusztikus riasztáshoz. Néhány extra funkció, amelyet a rádióközpont nyújt, az e -mail fiók képernyője, a képek bemutatása a diavetítés típusában, valamint a Breaking News képernyője az RSS News hírcsatornák alapján. A hálózati MP3 lejátszók vagy streaming ügyfelek a rádióközpontból a multimédiás alkalmazáson keresztül kezelhetők. A Link Radio Center újabb funkciója az üzenetek automatikus küldése, ha előre definiált események fordulnak elő. Így például a Link Radio Center értesíti a levelet, ha a fényt távollét alatt használják. A kiterjedt rádióalkalmazások helyzetében, akár 100 eszközzel, a rádió konfigurációs szoftver alkalmazás segíti a csatlakozást. A funkciók gyorsan hozzárendelhetők az összes eszközhöz, és csökkenthetik az USB rádiófelület felhasználásával. ”

www.merten.de: www.z-wave.com

Többet akar? – Kövessen minket a Twitteren, mint miA Facebookon, vagy iratkozzon fel az RSS -hírcsatornára. Még az e -mailben, minden nap közvetlenül a postaládájába szállíthatja ezeket a híreket

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *