MAXBLOX EZ megszüntetése a DB9 soros csatlakozókhoz

A MAXBLOX EZ végződő rendszer DB9 csatlakozói lehetővé teszik a kábeltelevízió befejezését csak egy csavarhúzóval! Az RS-232 vagy az RS-422 kábeltelevízióinak optimális az otthoni automatizálási beállításban, ezek egy Isten-send, ha gyors befejezést akarnak, és nem akarják, hogy a forrasztó vasat kiszabadítsa.

„A BTX Technologies, a 2005. évi Cedia„ Gyártók Excellence Award ”győztese bemutatja a MaxBlox ™ CD-MX9M (MALE) és CD-MX9F (női) DB9 csatlakozókat. A BTX korábbi megoldásainak technológiájára épülve a CD-MX9M és a CD-MX9F szabadalmaztatott professzionális kilenc pólusú D-Sub-csatlakozók, amelyek innovatív és robusztus kialakításúak, lehetővé téve a telepítők számára, hogy a DB9-et csak egy csavarhúzóval végezzék el.

A csatlakozók lehetnek panel- vagy kábelre szerelve egy MaxBlox CD-MX915H motorháztetőben, amikor a forrasztáshoz szükséges, és a telepítőket időt és pénzt takaríthat meg. Ha a motorháztetővel együtt használják, ezek a csatlakozók egyszerűen csúsznak, bepattannak, és szerszámok használata nélkül rögzítik a motorháztetőt.

Bármely RS-232 vagy RS-422 alkalmazásban történő használatra optimalizálva a DB9 csatlakozókat a BTX gyártja, a GREUMINE PHOENIX CONTECT® Terminal blokkokkal, az iparági megbízhatósághoz hagyományos iparággal. Ezek szintén kaphatók HD15 férfiak és nőkben a VGA alkalmazásokhoz ”

BTX MaxBlox [VIA: Blog.svconline.com]

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *