Új vezeték nélküli DIY WISE House Riasztás SMS szöveget, alkalmazásokat, valamint RFID

Response Electronics új sokféleséget mutatott be, amelyek hamarosan megkezdődnek a szállításhoz. A Miguard G5 körülbelül 180 font körül van, és intelligens funkciókkal rendelkezik, beleértve egy beépített GSM SIM-et, hogy lehetővé tegye a távoli működést (beleértve a karot / lefegyverzést, valamint a személyre szabott szöveges üzeneteket, amikor a fiatalok hazajönnek), érintse meg az érzékeny billentyűzeteket, vezeték nélküli vezeték nélküli billentyűket Távirányító, RFID címkék, elektronikus zár támogatás, valamint ingyenes iPhone, valamint Android okostelefon -alkalmazások…

A mai okostelefon-vezérelt világban meglepő módon az Egyesült Királyságban nincsenek DIY távoli, megfigyelt házbiztonsági rendszerek mobilalkalmazásait használva … eddig. A ThemiGuard tartomány, a Response Electronics Respired egy új márkájú riasztórendszerek, valamint a ház automatizálási termékei, amelyeket a világ legnagyobb biztonsági piaci show -ján – IFSEC.

A háztulajdonosok most már biztonságosak, képernyőn és kezelhetik házukat egy okostelefon -alkalmazásból – fokozott nyugalmat biztosítva a költséges havi szerződés követelménye nélkül.

Ez azt jelenti, hogy a szülőket azonnal értesítik, amikor gyermekeik beengedik magukat (az RFID címkékkel együtt), ha van áramkimaradás vagy behatolás. Ha van behatolás, a Miguard telefonon és/vagy SMS -en keresztül nyomon követi a háztulajdonosokat, valamint lehetővé teszi, hogy meghallgassák, hogy megértsék, mi történik – és megerősítse, van -e behatolás vagy hamis riasztás, mielőtt megválasztaná, hogy van -e telefonhívja a rendőrséget. Mivel a kezelőpanelnek van egy fejlesztése a mobiltelefonban, az egyéneknek szintén kétféle módszeres beszélgetéssel rendelkezhetnek, és akár hangemléket is hagyhatnak.

Bob Rose, MD a Response Electronics szerint:

„Az embereknek mindig vannak mobiltelefonjai 24 órás napon, valamint vannak olyan alkalmazások, amelyek manapság a legtöbb dologra vannak. Úgy tűnik, hogy a házbiztonság elmaradt, mivel az innováció folytatódott. Tehát a Miguard ugyanúgy hozza a háztulajdonosokat, mint a dátumot, okostelefon -alkalmazások és RFID címkék felhasználásával. Az új, önmeghatározott riasztórendszer használata azt jelenti, hogy tulajdonságaik soha nem voltak biztonságosabbak. ”

A Miguard megváltoztatja a módszert, amelyet az emberek vásárolnak – az egyszerű okostelefonok hozzáférésével, valamint egy fantasztikus tervezéssel, valamint a háztulajdonosok ezeket a rendszereket életmódként választják, nem pedig a haragvásárlást. Végül a napi tech -rutin részévé válik – ellenőrizze a Facebook -ot, nézzen meg néhány e -mailt, ellenőrizze, hogy a ház biztonságos, játsszon az ideges madarakat.

A kortárs élet szem előtt tartásával, valamint a biztonsági igények legnehezebb igényeinek kielégítésére tervezett termékek nemcsak fantasztikusan és karcsúnak tűnnek, azonban a DIY ház biztonságának, valamint a távoli megfigyelésnek/vezérlésnek a teljes új megközelítését lehetővé teszik – csak azáltal, hogy felhasználják okostelefonok A Miguard fajta tele van a legújabb innovációval, beleértve a háztartási tagok RFID -címkéit, valamint a kulcstulajdonosokat, a távoli felületet az iPhone/Android alkalmazáson keresztül, valamint a GSM/SMS riasztásokat. Ez egy moduláris rendszer, tehát kiegészítők készíthetők most vagy a jövőben, a kiegészítők a következők: vezeték nélküli szirénák, árvízérzékelők, füstérzékelők, PIR (Motion) detektorok, PIR kamera, ablakkontaktusok és IR-gerendák.

A Miguard G5 GSM vezeték nélküli interakciós riasztás, ennek a rendkívül ötletes tartománynak a zászlóshajója, az első termék, amely a fejlett GSM vezeték nélküli módon kezelt biztonságot hoz a költségvetési tervben, valamint az önmegállapodás, a fogyasztói piac körében. Az egyének választhatják, hogy rendszerüket az érintőképesség -érzékeny billentyűzetből, a vezeték nélküli távirányítóból, az RFID címkékből, az okostelefon -alkalmazásból, az SMS szöveges üzenetből vagy a PSTN hívásból, mind alapjellegű funkciókból. Az RRP 179,95 font.

A G5 tökéletes a hektikus háztartásokhoz – a tulajdonosok nyomon követhetik, hogy ki otthon van, távolról engedélyezheti/letilthatja a készülékeket, és természetesen figyelmeztethető bármilyen típusú behatolásra vagy mozgásra az ingatlanon belül.

Az Apple Store -tól, valamint a Google Play -től kínált ingyenes, intuitív okostelefon -alkalmazás lehetővé teszi az egyén számára a „teljes kar”, a „rész kar” vagy a „lefegyverzési” rendszert, a hangüzenetek vagy a képernyő elhagyása mellett (hallgassa meg) , ezért csökkenti a havi nyomkövetési díjak követelményét. Az alkalmazás szintén lehetővé teszi az egyén számára a rendszer feltételeinek ellenőrzését, valamint a különféle hasznos beállítások megváltoztatását. Az összes Miguard termék egyszerű DIY -telepítés, emellett egyszerű formájú képzett kereskedők számára.

Elérhető az Amazon -tól

#
Előnézet
Termék
Értékelés
Ár

1

Miguard betörő riasztási riasztási megfigyelő rendszer vezeték nélküli wifi betolakodó riasztórendszer éjszakai látás IP …1 Vélemények

79,99 £

Vásároljon az Amazon -on

2

Age Miguard Wirefree riasztás napelemes sziréna – piros lencse mgsps260r

10 vélemény

189,99 £

Vásároljon az Amazon -on

3

Age Miguard vezeték nélküli keskeny gerenda PIR mozgás érzékelő P800

Még nincs pontszám

29,99 £

Vásároljon az Amazon -on

Miguard G5: Responseelectronics.com: Bölcsebb házbiztonsági cikkek

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

Utolsó frissítés a 2021-10-04-en / affiliate linkek / képek az Amazon termékmarketing API-ból

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *