A Z-Wave Homeremote az Egyesült Királyság számára ellenőrizte

Sokkal több nagyszerű hír az Egyesült Királyság Z-Wave frontján. A Hawking Innovation segítségével felvette a kapcsolatot az Egyesült Királyság információkkal, amelyek bemutatják a „Home Remote” Z-Wave megoldásukat. Itt van egy idézet a Hawking értékesítési menedzserének, Európa, Samy Moustafa számára.

„A Home Remote ™ a BEVEZETÉS FORMÁNAK SZERKESZTÉSÉNEK AZ END (2008) – Q2 kezdete. A House Remote ™ Egyesült Királyság (EU) verziója jelenleg a K + F utolsó szakaszában van, valamint a szervezett bevezető, valamint a reklámstratégián is dolgozunk.

Reméljük, hogy sokkal több részletet hozunk Önnek januárban a CES után. Időközben itt van néhány általános információ a HT -webhelyről a Homeremote rendszerről…

„A Hawking Technologies Homeremote vezeték nélküli ház automatizálási rendszere ötletes és gazdasági felület a házához a világ bármely pontjáról. A mobiltelefon, a webes böngésző vagy a regionális távirányító felhasználásával a Homeremote rendszer lehetővé teszi otthoni készülékek, világítás, hőmérséklet, valamint még sok más kezelését, valamint szűrését. A Homeremote Gateway portálként szolgál a házához az internetről, valamint egyéni barátságos felületet kínál, amely alapvető és egyszerűen használható. ”

www.hawkingeurope.com: AutatedHome Z-Wave fórum

Többet akar? – Kövessen minket a Twitteren, mint mi a Facebookon, vagy iratkozzon fel az RSS -hírcsatornánkra. Még ezeket a híreket is eljuttathatja e -mailben, minden nap közvetlenül a postaládájához

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *