Videó: Loxone új jelenlétérzékelője

Néhány héttel ezelőtt Loxone csendben felvette a vadonatúj jelenlét-érzékelőt az otthoni automatizálási tartományba.

Az infravörös mozgás és a fényerő áramkörön kívül ez az új eszköz beépített akusztikus érzékelővel rendelkezik (ez más, mint egy mikrofon?)

Miután az évek során a régi házunkon lévő mozgáson alapuló fények több implementációja volt, értékelhetem semmit, ami csökkenti azt a követelményt, hogy a kezét a levegőbe dobja, amikor a fények váratlanul mennek ki.

Bár ez az új érzékelő nem tévedhetetlen, lehetővé teszi a dolgokat, mint az emberek, akik beszélnek, vagy a tévékészség hangja, hogy eldöntsék, hogy egy szoba még mindig elfoglalt-e. along with other sensors and the powerful logic capabilities of the Loxone Config programming application, it can help make these kinds of decisions based on multiple inputs too.

The surface mount presence Sensor Tree (part number 100422 in white & 100423 in anthracite) has a detection angle of 360° horizontal and 110° vertical giving an 8m detection field at a ceiling height of 3m.

Hidd el, vagy sem, a mozgások érzékelőkkel, meg kell mozdítania őket, hogy felvegyük őket. Igen, a Loxone segítségével meghosszabbíthatja az idő kimeneti paramétereit, hogy megfeleljen a helyiségnek, – de felismertük a javításra szolgáló helyet itt … például a nem hagyományos szobai elrendezésekben, vagy ahol az utasok esetleg nem mozognak egy ideig, vagy hol Előfordulhat, hogy az utasok nem lehetnek a mozgásérzékelők közvetlen tekintettel.
Összhangban, hogy folyamatosan dolgozzunk a termékeink javulásának azonosítására a lakossági és kereskedelmi építési automatizáláshoz – olyan jelenlét-érzékelőt fejlesztettünk ki, amely beépített akusztikus érzékelővel rendelkezik! Ez az infravörös és fényerő érzékelők mellett van.

További részletekért tekintse meg a videót és az alábbi linket.

Loxone.com

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
Linkedin
Pinterest6
Email
Több

Whatsapp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *