A Loxone Motion Sensor Air vezeték nélküli PIR az intelligens otthonához

osztrák intelligens otthoni szakemberek, a Loxone továbbra is kibővíti vezeték nélküli moduljaikat ezzel az új mozgásérzékelő levegővel

A 360 ° -os eszköz vezeték nélkül érzékeli a jelenlétét otthonában, felismerve a mozgást és a fényerőt. A 24 V-os egyenáramú tápegységgel vagy akkumulátorral (legfeljebb 2 évig) táplálható a valódi helymeghatározáshoz, bárhol a vezeték nélküli szabadsághoz.

Információkat szolgáltat a jótékony funkciókhoz, például a riasztásokhoz, a megvilágításhoz és az energiamegtakarításhoz, így ezt az egységet különféle funkciókhoz lehet felhasználni egy Loxone intelligens otthoni rendszeren belül, a lámpák felvételétől a betörő riasztás kiváltásáig.

Nézze meg az alábbi videót.

Világítás – Az a fény, amely azonnal különböző időpontokban és különböző fényerő -szinteken jelentkezik, az ütemterv szerint. A fénykapcsolóhoz nem sokkal inkább zavaróbb a sötétben.
Zene – Szereted egy vidám lejátszási listát, hogy kísérje a reggeli zuhanyt? Mint a pihenés a jazz, miközben a kádba áztatja? Az intelligens otthonod lefedte azt a pillanatot, amikor bemegy a fürdőszobába.
Riasztás – A mozgásérzékelő levegője is őrző lehet, és élvezze otthonát, ha nem vagy ott. Egy meghívatlan vendégnek be kell lépnie, azonnal értesítést kap.

A Loxone Motion Sensor Air 100190 már elérhető.

Loxone.com: Több a Loxone -ból

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *