Új Idratek fórum elindította

Az olvasóink felkérték, hogy konfigurálják a fórumot kifejezetten az Idratek rendszer számára. Örömmel jelentjük be, hogy új Idratek fórumunk online volt a hétvégén. Karam (Idratek) bevezető üzenetet tett közzé, és kéznél lesz, hogy megválaszolja az Idratek kérdéseit, ahol csak tud …

„Üdvözöljük az Idratek fórumon – ez az a hely, ahol az Idratek rendszerrel kapcsolatos megbeszéléseket és bármi homályosan összefüggő vitákat találhat, de ha csak érdeklődésre számít, akkor az alábbiakban bemutatunk egy bevezetést:

Bevezetés az IDRATEK -be: IDRATEK egy olyan brit cég, amelynek terméke egy 2. generációs otthoni automatizálási rendszer. 2. generáció? Igen, ennélfogva olyan szintű képességeket vonunk maga után, amelyek jóval meghaladják a hétköznapi távirányítót és az ütemezett kezelési fogalmakat, amelyekre sokan az otthoni automatizálásra utalnak.

Az Idratek rendszert alulról felfelé fejlesztették ki, kifejezetten az otthoni automatizáláshoz – ez nem egy fűtési, riasztási vagy megvilágító rendszer kiterjesztése. Ez azt sugallja, hogy a legfontosabb szempontokra – az integrációra – a legjobban gondolkodtunk a kezdetben.

Ahhoz, hogy közelebb kerüljön az igazi otthoni intelligenciához, már korán felismerték, hogy olyan környezetre van szüksége, amely gazdag volt az érzékszervi információkban és a különféle készülékekkel való hatékony kölcsönhatás képességében. és hogy hasznos legyen, minden fizikai rendszernek alacsony költségűnek és lehetőleg soványnak kell lennie. ”

Új Idratek fórum itt: Idratek.com

Többet akar? – Kövessen minket a Twitteren, mint mi a Facebookon, vagy iratkozzon fel az RSS -hírcsatornánkra. Még az e -mailben, minden nap közvetlenül a postaládájába szállíthatja ezeket a híreket

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *