Automatizált otthonom: Teljesen ingyenes érintőképernyős digitális house kiszolgáló szoftver alkalmazás

gyakorlatilag pontosan egy évvel ezelőtt az „Automatizált otthonom” cikkek sorozatának első részét hoztuk neked. A SoitJes Soit benyújtotta, valamint vitt minket a House Brew Digital Server szoftver V1 -vel. Most 12 hónappal később Soitjes teljesen átírta az alkalmazást, és kiadta a V2 -t, amelyet bármilyen típusú érintőképernyőn fejlesztettek ki.

„Körülbelül egy évvel ezelőtt kiadtam a„ Digital House Server V1 ”alkalmazásomat, és itt közzétettem egy kicsit rövid cikket a„ My Automated Home ”sorozatban. Ez egy olyan alkalmazás volt, amelyet különösen a 7 ″ -es USB -monitoromhoz írtam. Ugyanakkor nem igazán működött semmilyen más méretben, mint egy idő után nem voltam elég elégedett vele.

Tehát átírtam az egész alkalmazást, és ez végül a „Digital House Server V2” lett, amelyet felfedezhet a DigitalHomeserver.net webhelyen

Elképzelésem szerint ennek végül a ház automatizálásának és a multimédia keverékének kell lennie. Eddig nagy hangsúlyt fektettek a multimédiás részre, ám sokkal többet kapok a ház automatizálásában. Szeretem azt hinni, hogy a DHS-nek van néhány különálló tulajdonsága, nevezetesen, hogy teljesen többmonitor, és bármilyen méretű (7 ″ -ből is képes kezelni).

Ezúttal ismét sok időt töltöttem arra, hogy bármilyen felhasználható legyen az érintőképernyőkön. Ez kevésbé nyilvánvaló, mint amilyennek hangzik, mivel számos manipuláció, amelyek egérrel és billentyűzettel is olyan triviálisnak tűnnek, nem olyan egyszerűek, ha érintőképernyőn használják. Az összes bonyolult manipulációt a böngésző felhasználásával végezzük, valamint az alkalmazást tartalmazó webkonfigurációs modult írtam. Gyerekeim (7 és 9) problémák nélkül használhatják a DHS -t, tehát azt feltételezem, hogy nem olyan bonyolult.

Ezúttal néhány megfelelő alkalmazásterveztem, így a Digital House Server fel van osztva egy keretben, valamint számos alkalmazásban: kütyü (kis alkalmazások, amelyeket húzhat és átméretezhet), valamint a modulokat (teljes képernyőn alkalmazott alkalmazások). Ezt adtam ki jelenleg:

Kütyü

Legyen olyan, mint az NL vasúti késleltetés (speciális kütyü az adott közönség számára)

időjárás előrejelzés

Eső radar (azt mutatja, hogy hol esik az eső)

MP3 távirányító

Idő és dátum

Modulok

Mp3 lejátszó

Internetes rádió lejátszó (rádióállomás -adatbázissal)

Photo Slideshow (kiválaszthat bármilyen típusú képernyőt, amely a diavetítés elküldéséhez)

Podcast -lejátszó

Bevásárlólista (és használja az iPhone -t, hogy beszéljen a tőzsdei vásárláskor)

Időzítő

Videolejátszó (játsszon bármit, amelyre a kodek telepítve van, beleértve a HD -t, valamint a feliratot)

Naptár (a Google naptárát háttérképként használja)

Folyamatban

analóg óra

DVD-lejátszó

Equalizer, valamint Spectrum Analyzer MP3, Rádió és Podcast számára

Még mindig az „ötlet” szakaszban

Túl sok a komponáláshoz, de kétségbeesetten szeretnék integrálni a Zwave teljesítményt a DHS -be. Még már vásároltam néhány Zwave -eszközt.

Valaki pontosan elmagyarázta, hogyan kell integrálni az OpenZwave -t, ám még mindig nem fedeztem fel az idejét, hogy belekerüljek. Ez azonban a multimédia, valamint a ház automatizálásának hatékony kombinációját biztosítaná (pl. Kelj fel néhány jó zenével).

Magam otthon is használom ezt az alkalmazást, bár bárki számára ingyenesen felajánlom. Nincs nag képernyő, tehát kémprogram, nincs hirdetés, és remélem, hogy tetszik, és ne habozzon elmondani, mit hisz a DHS -ről. Soitjes. ”

DigitalHomeserver.net: SoitJes Soit’s Digital House Server: USB monitorok

Többet akar? – Tartson be velünk a Twitteren, mint a Facebookon, vagy iratkozzon fel az RSS -hírcsatornánkra. Még ezeket a híreket e -mailben, minden nap közvetlenül a postaládájához kaphatja.

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *