Diy tengeri kötélkorlát

Itt van egy kicsit belsejében a „Know the kötelek” című történet, amelyet Joel Bray készített a 2012. májusi számunkból. A történet nagy részét (a 143. oldal kivételével) a házamban, az Ontario -ban, az Ontario -ban és a hátsó lépcsőn lelőtték.

Amikor az ingatlanügynök először megmutatta nekünk a házat, a hátsó lépcsők egy olyan tulajdonság volt, amelyet azonnal elestem. Mindig azt gondoltam, hogy van valami szórakoztató és titok a hátsó lépcsőn. Amikor eljött az idő, hogy néhány évvel ezelőtt felújítsam a konyhát, úgy döntöttem, hogy a hátsó lépcsőn is apró átalakítást adok. A szőnyeg felszakításával és a Farrow & Ball padlófestékben a Pointing (2003) fatörzsének festésével együtt úgy döntöttem, hogy hozzáadom a kötél -korlátot. Az összes kelléket egy tengeri ellátó üzletben, a torontói Genco Marine -ban kaptam, és felvettem apám segítségét a telepítéshez. Ő volt volt haditengerészeti rezervista, aki valójában „ismeri a köteleket”, amikor a csomókra és az összeillesztésre vonatkozik. Itt van egy kicsit sokkal többet arról, hogy miként hoztuk létre a kötélpályát.

Így néz ki a kötélpalag a konyhában a földszintről. (Ez az én francia bulldogom, Lulu ült a lépcsőn, arra várva, hogy kapjak egy csemegét a kamra szekrényében.)

Itt található a lépcső alján található hurok közeli kilátása. Apám egy 3-as szálú tekercses összeillesztésnek nevezett technikát alkalmazott, amely magában foglalja a kötél részben feltárását, majd magában történő szövését. A Machovec webhelyen itt található lépésről lépésre található utasítások.

Az illesztést ezután Jute zsinegbe csomagolják, egy „ostor” elnevezésű technikába.

A lépcső felső és alján – és a sín mentén minden méterre – a kötél a helyén van tartva falkonzolokkal és bilincsekkel. Csak elég nagy bilincseket választottam ahhoz, hogy a kötél beilleszkedjen, hogy megragadva ne csúszhasson meg könnyen. A falban lévő pillangóhorgonyokat használtam az összes zárójel biztonságos tartásához.

A lépcső tetején a kötél tekercsben fejeződik be. Csak azért tettem, mert azt hittem, hogy szép, de valójában egy tengeri technika, amelyet „hamisításnak” neveznek. A kötél hamisításához fektesse le az egyes tekercsekbe (mindegyiknek hamisnak hívják), hogy a kötél egyenletesen és tisztán kibontakozzon anélkül, hogy szennyeződés (vagy törés) lenne. A kötél vége, az úgynevezett „keserű vég”, sokkal inkább ostorozásba van csomagolva, hogy az ne kerüljön kibontakozásra.

Akkor miért ne adja ki magának? Vagy még sokkal több ötletet szerezzen a kötélprojektekhez az online TV -szegmensben.

Fotó kreditek: 1. House & Home 2012. május kiadás, fotózás: Angus Fergusson2. Donna Griffith3-6. Margot Austin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *