Éljen a királynő szomszédságában ebben az új londoni lakóhelyen!

Nem ígérhetjük, hogy meghívják a teát, de megígérhetjük, hogy elégedett leszel az új szomszédaiddal. Az igényes vásárlók hamarosan a Buckingham -palota szomszédságában élhetnek – amely természetesen II. Erzsébet királynővel rendelkezik.

A Palace Street utcai, a St. James Park szívében található 300 000 négyzetméteres luxusház 72 kifogástalanul létrehozott apartmanokat és lakosztályokat kínál, amelyek jövőbeli lakosokat kínálnak, és a Buckingham 42 hektáros kertjére söpörték a kilátást, és egy 10 000- négyzetláb hosszú magán életmód-létesítmény (gondoljon személyi edzési lakosztályokra, dekadens kezelőhelyekre és egy fitneszközpontra, ahová el kell mennie). A 20 méteres, privát medence, amely biztosan a csúcskategóriába tartozik, állítja, hogy London egyik legjobbja.

Egy olyan szárnyral, amely egykor a Palace Hotel részét képezte – 1861 -ben fejlesztették ki és a Victoria királynő kiváló vendégeit helyezte el – az épület szigorúan betartja az ingatlan történelmi eredetét, a királyi környezet mellett. A tágas belső tereket ízlésesen a szokásos és a kortárs formatervezés szem előtt tartásával választják meg, és a korszak funkciói tisztelegnek az épület építészeti stílusok különleges keverékéhez.

Érdekli a királynő formájú otthona? Még mindig vannak vásárolható egységek, bár érdemes megtartani az új rögzítőelem megszerzését. Az árak 2,5 és 30 millió font között mozognak (kb. 3,6-58,6 millió dollár CAD).

Az 1. számú Palace Street 2019. decemberében befejeződik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *