Az új Devolo Z-Wave Home Control System

mélyreható áttekintésében a Vesternet férfiak éppen a vadonatúj Devolo intelligens otthoni vezérlőrendszer alapos áttekintését tették közzé.

A tartomány egy új Z-Wave Plus vezérlőből és különféle újratelepített Z-WAVE eszközökből áll, amelyek a DEVOLO saját firmware-jét futtatják.

Egyedülálló módon a központi vezérlő beépítette a PowerLine Tech -et, ami azt jelenti, hogy nem kell, hogy az útválasztó mellett alapuljon …

A kézikönyv átpirálása, és hamarosan világossá válik, hogy Devolo miért választotta ezt a mintát a vezérlőhöz – közvetlenül integrálhatja egy meglévő DLAN -hálózatba! Így van, ha már használja a DEVolo DLAN Network Extenders -t, akkor egyszerűen csatlakoztathatja a Devolo vezérlőt bármilyen elektromos aljzathoz, és hozzáadhatja a hálózathoz. Tehát nem is szüksége van Ethernet -kapcsolatra. Ez egy igazán lenyűgöző ötlet, mivel azt sugallja, hogy a vezérlőt egy otthonában sokkal központibb helyen idézheti, és nem kötődik ahhoz, hogy fizikai kapcsolatra van szükség az internetes útválasztóval.

A vezérlőnek kiterjedt webes dashboardja van az eszközök, csoportok, ütemtervek, jelenetek és iránymutatások irányításához és programozásához a logika ellenőrzéséhez. Van egy alkalmazás az iOS és az Android számára, és ebből az online demonstrációból kaphat egy ötletet a rendszer webes felületéről.

Elérhető az Amazon -tól

#
Előnézet
Termék
Értékelés
Ár

1

Devolo Home Control Smart Metering Plug (otthoni automatizálás iOS/Android alkalmazáson keresztül, intelligens otthoni színész, …

28 Vélemények

£ 34.00

Vásárlás az Amazonon

2

Devolo Smart Home, Otthoni Control Roller redőnyvezérlés öblítésű, vezeték nélküli hengerek, …

546 vélemények

59,97 £

Vásárlás az Amazonon

3

Devolo Home Control Starter Pack – Smart Home For All, White, ezüst, 9361

22 vélemény

£ 89,95

Vásárlás az Amazonon

devolo.co.uk

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

Utolsó frissítés a 2021-10-04-en / affiliate linkek / képek az Amazon termékhirdetés API-ból

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *