A Eyespy247 Bemutatja a HD IP CCTV kamerát a házához

Az új ‘Eyespy247HDSD’ magas, jelentése MegaPixel IP CCTV kamera, amely ingyenes nyereséghez kapcsolódik a EyePy247 online monitorozásához, rögzítéséhez, valamint a riasztási platformhoz. A rendszereknek csak böngészőre van szükségük, hogy összekapcsolhassa, így a Windows, a Mac, valamint a Linuxbarát, valamint az iPhone -on és más okostelefonokon is megtekinthető. 30 kép / mp 720p-ban, egy fedélzeti PIR-rel, valamint zajindító-érzékelőkkel, 2 módszeres audio-val, valamint a 802.11n Wi-Fi-vel, ez valóban egy kiemelt csomagolt kamera. Vizsgálja meg a videót, valamint az árképzést az ugrás után.

„Készítsen egy világosabb fényképet a lakóingatlanban a The EyePy247HDSD IP kamerával – Eyespy247, az IP Network kamerák ötletes szállítója, valamint a House nyomkövetési megoldásai, valamint a kevés üzleti biztonság, ma felfedte a vadonatúj magas, magas, magas színvonalú bevezetését Megapixel IP kamera – a EyePy247HDSD. Ami szintén tele van, ha ingyenes hozzáféréssel rendelkezik a EyePy247 egyedi internetes megfigyeléshez, a felvételhez és a riasztási platformhoz, így a teljes CCTV rendszert a dobozon kívüli lehetőséget biztosítja.

Függetlenül attól, hogy az emberek csak munkából vagy nyaralás közben szeretnének belenézni a házukba, a csecsemõt szűrni kell, vagy csak szeretnének szemmel tartani a kedvelteket. vagy bármilyen típusú speciális nézőszoftverre van szüksége. Mivel csak webböngészőre van szükség a Windows, a Mac, valamint a Linux-barát megtekintéséhez, valamint egy iPhone-on, valamint más okostelefonokon keresztül is elérhető.

A EyePy247HDSD egy lépésmódosítást jelöl különféle megfizethető, mindent tartalmazó IP-kamerákban, amelyek nemcsak egyszerűen beállíthatók, és felhasználhatók, mindazonáltal hasznos funkciókkal vannak ellátva. A fejlett progresszív CMOS-érzékelővel a kamera képes a H.264, az MPEG-4, valamint az M-JPEG videó streamingre, valamint a 720p nagyfelbontással. Sőt, a fedélzeti felvételt kínálja egy Micro SD-kártyához a felvételhez, valamint a klipek azonnali lejátszását bármilyen típusú webes számítógépről vagy mobilról, valamint mindössze 150 g-nál, beleértve az állványt is. felajánlották ma.

Hasonlóképpen egy automatikus IR vágott szűrőt sportol a valódi színes videóhoz, a nagy teljesítményű infravörös megvilágítást 15 méter felett, sötét körülmények között, PIR, valamint zajindító -érzékelők, 2 módszer audio, valamint a 802.11n hosszú fajtájú vezeték nélküli kapcsolat, sokkal jobb elérési lehetőséget biztosítva. mint a legtöbb IP -kamera a piacon. Plusz más képességek tartása, amelyek a kis típusú tényezőjébe vannak csomagolva.

A sok IP -kamerával ellentétben a telepítés könnyedén szükséges, különösen a BT House Hubs, valamint a Sky, O2 szélessávú útválasztókkal, valamint még sokan másokkal. Nincs többé összezavarodni a Fiddly „Port továbbításával” vagy a DDNS-rel, mivel a EyePy247 egyedi automatikus beállítási szoftver alkalmazása kiállítja a gondot a beállításból, valamint a konfigurációból-ez valóban egyszerűvé teszi bárki számára a működéshez.

A Eyespy247HDSD az egyéneknek teljesen egyszerűbb, költségvetési barátságú és gyakorlati módszert biztosít az egyének számára, hogy távoli szemmel tartsák az embereket, valamint a számukra fontos helyszíneket, akár a házuk, akár az üzleti tevékenységek figyelése, a kedveltek ellenőrzése, vagy a benézés Háziállatokon. Valójában a EyePy247 egyedi, all-in-one-egy webkamerák és web alapú nyomkövető, valamint a figyelmeztető rendszerek célja, hogy segítsék az egyének tájékoztatását, amikor ez számít, függetlenül attól, hogy hol vannak.

A Eyespy247HDSD -t most mindössze 195 font vagy annál kevesebb RRP -n kínálják az összes Eyespy247 IP -kamera kiskereskedője. ”

www.eyespy247.com: Vásárlás az Amazon -tól

Többet akar? – Be kell tartania nekünk a Twitteren, mint a Facebookon, vagy regisztráljon az RSS -hírcsatornánkra. Még ezeket a híreket is eljuttathatja e -mailben, minden nap közvetlenül a postaládájához.

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *