A hét hasznos eszköze: Adjon hozzá egy fejhallgató -aljzatot a TV -hez 5 font alatt

, bármilyen okból úgy tűnik, hogy a számos gyártó nem hiszi, hogy az emberek manapság még egy 32 ″ HD TV -t helyeznek a hálószobájukba. Számos síkképernyőt láthattunk, amelyek jelentős különféle bemenetekkel rendelkeznek, bár hiányoznak egy fontos fejhallgató-aljzat. Számos álmatlanság függ a vezeték nélküli fejhallgatójától, hogy megőrizze a házassági boldogságot a hálószobában, és így ez inkább problémát jelenthet. Miután felhívták, hogy nézzük meg a háztartási tagok ezt a körülményt, kiderül, hogy van egy egyszerű, hatékony és olcsó megoldás.

A SCART – 3,5 mm -es fejhallgató -aljzat nem pontosan egy tipikus vadállat, azonban a tipikus gyanúsítottoktól, beleértve az Amazon -t és az eBay -t, könnyen felajánlható. Az analóg világból származó ereklyé, a kissé kevésbé kedvelt Scart aljzat általában egyaránt, mind a kimenet, amely azt jelenti, hogy ideális módszer arra, hogy a hangot kihozza a fejhallgató -aljzat hiányában. Kevesebb, mint 5 font, valamint 30 másodperccel később a háztartási tagunknak a Sennheiser vezeték nélküli fejhallgatója az új TV -n dolgozott. Ez a digitális ház lark időnként stresszes lehet, nem utolsósorban, amikor a házassági harmónia a vonalon van. Ha azonban sokkal több technika menti a napot!

Adapter az Amazon -tól: Adapter az eBay -ből: Sennheiser vezeték nélküli fejhallgató

Többet akar? – Meg kell tartania nekünk a Twitteren, mint a Facebookon, vagy regisztrálnia kell az RSS -hírcsatornánkat. Még ezeket a híreket e -mailben, minden nap közvetlenül a postaládájához kaphatja.

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *