Szeretem a nyárot. Amellett, hogy a nyáron a legjobban kedvelem, az az idő, amelyet a teniszpályán, az étterem teraszán, a házban lévő dokkot vagy a parkot a kutyámmal töltöttem. Valójában nem számít, hol, mindaddig, amíg kívül van.

Aztán, a másnap, miközben online vásároltam, találkoztam a West Elm új sorozatával. Most csak annyit akarok tenni, hogy bemegyek, festsünk egy pár falakat sötétszürke, és újjáépítsem az összes nagyszerű és hangulatos terméküket az őszre – menj figurát!

Íme néhány új kedvencem a West Elm -től:

Ellenőrizve – hivatalosan van egy dolog a kerek tükrökhöz. Szeretem a bal oldalon lévő egyszerű, feketed fa keretet, valamint a nagy 32 ”-es átmérőjét. (Kiválóan alkalmas egy bejárathoz!) A grafikus, mintás szőnyegek nem újak, ám még mindig látjuk őket mindenhol. A sárkánykilim szőnyeg (jobbra) egy szőtt pamut és gyapjúkeverék. A közös szőnyegméretek mellett 2-1/2 ‘x 7’ futóban is kapható. Hasonlóképpen kiváló az első teremhez.

Az aranyos, rusztikus jute -kockák (balra) tökéletesek további ülésekhez, vagy egy hosszú kertészkedés után felállnak a lábadhoz. Amint mindannyian tudjuk, a nyilatkozat lámpái jelenleg „a dolog”, és nem kell, hogy szörnyen drágák legyenek. Szeretem ezeket a tetőtéri padlót, valamint a feladatlámpákat (jobbra) 149 USD, valamint 79 USD USD.

Öltözzön fel az asztalát a boho gyöngy szalvéta gyűrűkkel. Lehet, hogy ezek kettős szolgálatot játszanak karkötőként-ezeket teljesen viselném!

És végül: a textil – olyan sok kiváló párna! Ezek a kedvenceim:

Először is, az állati szerető nem bátorítója. A művész, valamint az antik márkakereskedés, Mike Miller által tervezett, az Animal Cutouts Párna (balra) a West Elm nagyobb kollekciójának része. A másodszor is, ezek a chevron padló párnák (jobbra) – nagyok egy darab szövéssel, egy nyertes kombinációval!

Tehát menj ki, és élvezze a kedves nyárat. Csak ne ne felejtsd el emlékezni arra, hogy az ősz a sarkon van, tehát nem hagyja ki ezeket a kiváló leleteket!

Fotó kreditek: 1. Tillany moduláris ülések, West Elm2a. Kerek fa tükör, West Elm2b. Kite Kilim szőnyeg, West Elm3a. Jute Cockes, West Elm3b. Loft padló, valamint a feladatlámpák, West Elm4. Boho gyöngy szalvéta gyűrűk, West Elm5. West Elm6a. Állatkivágások párnahuzata, West Elm6b. Chevron padlópárnák, West Elm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *