Marcello Mastroianni kijelző a Museo Dell’ara Pacis

Örömmel új (ISH) Év!

Megnéztem, hogy rendben van, hogy ezt a hónap végéig adja meg. Csak a vezeték alatt tettem. Nem tudom elhinni február 1-én a jövő héten.

Azt hittem, hogy megvizsgálja az új kijelzőt az Ara Pacis-ban, mert a megnyitott nap. Ez bezárul február 17-én. Ha Rómában van, vagy meg szeretné látogatni, azt javaslom, hogy látom.

Tetszett, hogy felfedezzen sokkal többet a Mastroianni ifjúságáról, valamint a családról. Megértettem, hogy sok éven át egy színpadi színész volt, mielőtt véget vetett volna, hogy egy filmcsillag azonban nem látott számos képet erre. Nem értettem Dino de Laurentiis (Giada nagyapja) a Paul Newman-t a “La Dolce Vita” vezetésért. Fellini kijelentette. Pontosan megpróbálom a fotót, hogy mennyire különbözik a film.

Mastroianni rendkívül jóképű, valamint volt karizmája napokig azonban nem akarta, hogy úgy tűnjön, közhely „Latin Lover”. Számos filmben felvetette a sztereotípiát, a hősöket, akik nem értették pontosan, hogyan kell felajánlani a nemi szerepeket, a politikai / gazdasági instabilitást, valamint a szociális moresokat.

Együtt set fényképekkel, az egyik lap, valamint a rövid klipek a filmek számát, volt is néhány jelmezeket filmjei, köztük egy neves ruha által használt Sophia Loren.

A kijelző jól szervezett, egyenlő (angolul), valamint a kikapcsolódott. Ha tetszik a filmek, a művészetek, az olasz történelem, ez egy kötelező.

Fotók: Museo Dell’ara Pacis

Museo Dell’ara Pacis

Lungotevere Augusta – 00186 Roma

Nyitvatartási idő

Naponta nyitva, 9,30 és 19.30 között

Utolsó felvétel 1 órával a zárási idő előtt

Ossza meg ezt:
Pinterest
Facebook
Twitter
Tumblr

Mint ez:
Mint a betöltés …

Összefüggő

Tíz év vissza Rómába, OlaszországApril 4, 2018in “AD”
Élet Rómában – az Artemisia Gentileschi kiállítási kiállítás 4, 2017 “építészet”
Hétvégi motiváció – Genesis – Sebastião Salgado – Róma, Olaszország 26, 2013in “Art”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *